arapça dil paketi bulabilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kll100

Üye
    Konu Sahibi
arapça dil paketi bulabilirmisiniz
acil arapça dil paketi arıyorum ... bulabilen varmı??????????????

Lacrymosa

Üye
Arkadaşım neye Arapça paket arıyorsun? Telefonun modelini bile yazmadan Arapça paket istiyorsun!

selam orhan

selam orhan

Üye
oooooooo süper yaha

mustafahakki026

Üye
bende istiyordum ben söyleyim nokia 6680

selman.pelit

Üye
Henüz cevap gelmemiş ama, ben de ne zamandır arıyorum. Model 5320 xm. Telefona arapça sözlük bileşeni indirdim, arapça yazamadığım için kullanamıyorum :) Ayrıca telefonun dili de arapça olsun istiyorum. Nasıl olduğu hakkında hiç bi fikrim yok. Servise götürdüm, türkçe dil gider dediler. Ne alakası var anlamadım. Başka bi sürü işime yaramayan dil yüklüyken...

ulusoy1

ulusoy1

Üye
e52 modlim banada bulabilirmisin

srdrerkoc

srdrerkoc

Üye
Henüz cevap gelmemiş ama, ben de ne zamandır arıyorum. Model 5320 xm. Telefona arapça sözlük bileşeni indirdim, arapça yazamadığım için kullanamıyorum :) Ayrıca telefonun dili de arapça olsun istiyorum. Nasıl olduğu hakkında hiç bi fikrim yok. Servise götürdüm, türkçe dil gider dediler. Ne alakası var anlamadım. Başka bi sürü işime yaramayan dil yüklüyken...

Kardeş ben de senin gibi arapça-ingilizce sözlük yükledim. Sadece, yazma diline Arapçayı ekleyen multitap programı var. Onu yüklersen yazma dili kısmında Arapça çıkıyor. Ve Telefonun dili değişmeden Arapça yazabiliyorsun. Bu arada telefonum N70.

Aşağıdaki linkte var.

http://www.maxicep.com/s60-maxicep-...zi-yazma-programi-turkce-by-sukut-425369.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt