Haber Arama tuşu artık daha işlevsel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Arama tuşu artık daha işlevsel
Son gelen güncelleme ile arama tuşu telefon içinde arama yapıyor.
Örneğin kişi arama, uygulama arama ve daha kapsamlı olarak uygulama içerisinde yazdığınız kelimeyi dahi arıyor.
Şuan çok yavaş çalışıyor ve telefondaki oyunları arama da bulamıyor

Son düzenleme:

fsfsddased

Üye
Pcye geçiyorum çok sıkıntı olduysa kilitlenebilir
Anladığım kadarıyla bilgisayardaki windowsdaki gibi arama yapınca telefondan bi uygulama müzik vs. yide buluyor yanlışmı anladım üstat ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi

fraps34

Üye
bende böyle birşey çıkmıyor ben arama tuşunu google ayarladım ondan olabilir mi ? direkt google sayfası açılıyor.Gerçi binge ayarlasamda direkt bing anasayfası çıkıyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bende böyle birşey çıkmıyor ben arama tuşunu google ayarladım ondan olabilir mi ? direkt google sayfası açılıyor.Gerçi binge ayarlasamda direkt bing anasayfası çıkıyor.
Anasayfa ayarınızla alakalı değil güncelleme sonrası sizde de öyle olacaktır. arama tuşuna basınca ilk koyduğum resimde ki ekran geliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Son gelen güncelleme derken?

fraps34

Üye
Anasayfa ayarınızla alakalı değil güncelleme sonrası sizde de öyle olacaktır. arama tuşuna basınca ilk koyduğum resimde ki ekran geliyor.
Hangi güncellemeden bahsediyorsunuz telefonuda zaten wp8.1 beta yüklü acaba başka bir güncelleme daha mı yapıyoruz ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Hangi güncellemeden bahsediyorsunuz telefonuda zaten wp8.1 beta yüklü acaba başka bir güncelleme daha mı yapıyoruz ?
bugün iş yerindeyken 3 adet uygulama güncellemesi yapıldı diye bildirim geldi fazla takmadım eve gelince arama tuşuna basınca böyle birşeyle karşılaştım o an bildirimi direk kaldırdığım için ne olarak güncellendi bilmiyorum ama mağaza güncellemesi olarak geliyor.... forumu araştırdım herhangi birşey yazılmamış ya da ben göremedim o yüzden de konu açtım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sana zahmet mağazaya bir girip baksanda bizede ne güncellemesi geldiğini söylesen.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Sana zahmet mağazaya bir girip baksanda bizede ne güncellemesi geldiğini söylesen.
maalesef mağaza geçmişinde gözükmüyor... adminler link için yardımcı olursa güzel olur @papakudioflu @bulutsuzgece

Bay H

Bay H

Üye
bu özellik 8.0 da var mıydı hatırlamıyorum fakat herhangi bir uygulama güncellemesi değil. Eğer Bing açılıyorsa arama tuşuna basınca orada herhangi bir uygulamayı aratın ve telefon seçeneği gelene kadar sağa veya sola kaydırın ekranı

@fraps34 bölgeyi Amerika yapman yeterli olacaktır

Son düzenleme:
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende direk Cortana geliyor arama tuşuna basınca.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bu özellik 8.0 da var mıydı hatırlamıyorum fakat herhangi bir uygulama güncellemesi değil. Eğer Bing açılıyorsa arama tuşuna basınca orada herhangi bir uygulamayı aratın ve telefon seçeneği gelene kadar sağa veya sola kaydırın ekranı
Ben bing kullanmıyorum hatta uygulamalarını da yüklemiyorum.. Eğer sizin dediğiniz gibiyse diğer arkadaşlar nasıl yapabilir..

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Ülke bölge ayarları Türkiye ise bul bize ver onuuuuu :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Bölge ayarları ile alakalı bir durum sanırsam

Bay H

Bay H

Üye
Ben bing kullanmıyorum hatta uygulamalarını da yüklemiyorum.. Eğer sizin dediğiniz gibiyse diğer arkadaşlar nasıl yapabilir..
bölgenin Amerika olması yeterli olacaktır. Ayrıca varsayılan arama sağlayıcısının bir etkisi yok bende de Google.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bölgenin Amerika olması yeterli olacaktır. Ayrıca varsayılan arama sağlayıcısının bir etkisi yok bende de Google.
Aynen hocam bugün eleman değişmişti öyle kalmış.. Madem böyle bir özellik var neden Türkiye'de açık değil. Zaten bu özelliği açıp kapanabilir yapabilirlerdi. Örneğin sadece explorer ve ya şuan ki aramayı kullan gibi bi bilginiz var mı?Konuyu da boş yere açmış oldu diğer arkadaşlardan da ozur dilerim kilitlenebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt