Arama Kayıt Edici (Call Recorder ) %100 Çalışıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
Arama Kayıt Edici (Call Recorder ) %100 Çalışıyor.
Öncelikle Selamun Aleyküm.
İlk defa konu açıyorum dosyanın uzantısı .apk değilde .zip olduğu için bu bölüme açtım, hatalıysam kusura bakmayın..

Şimdi Samsung Galaxy S3 Mini için (Call Recorder) yani "ARAMA KAYIT" alan bir rom dan ekstra bu kısım yani sadece arama kayıt ekstrası alınmış dosya 7 mb boyutundadır.

*Arama yaptığınız zaman ekrana kayıt butonu gelmektedir bir program değildir.Kurdum ama programı göremiyorum demeyin :)

TWRP kullandığım için size TWRP ile yapılan kurulumu anlatacağım.

*Gelelim Kurulumuna : TWRP ile yapılan Kurulum.
1-)Öncelikle bunu yapmak için dalvik/cache yapmanıza gerek YOKTUR.İndireceğiniz "Call Recorder" dosyasını telefona yada hafıza kartınıza atıyorsunuz.Ardindan telefonunuzu kapatıyorsunuz ve Ses açma(Volume up)+Home Tuşu(Telefonun Ortasındaki)+Kilit tuşu'na basılı tutuyoruz ve TWRP olarak telefonumuz açılıyor solda en başta duran "install" kismina tıklıyoruz indirdiğimiz dosyayı buluyoruz üstüne tıklıyoruz ve ekrana gelen "Yön İşaretini" sağa doğru sürükleyerek telefona ekstra romu flashlıyoruz kurulum bitince restart yapıp telefonu açıyoruz herhangi bi yeri aradığımız zaman ekrana Örn;"Hoparlör" Seçeneği gibi kayıt seçeneği gelicektir.

*Arama kaydınız telefonun "Sounds" Klasörüne gitmektedir oradan bulabilirsiniz.

Download Linki Resimlerin Altındadır.Sorularınız Olursa sorabilirsiniz,bilgim kadarı ile yardımcı olmaya çalışacağım.

Download Link :
UYARI : Zip içerisindeki SecPhone.apk editlenip uyarlandığı için başka telefonlarda çalışmaz..
Tekrar Söyleyim ilk defa konu açtım hayatımda,acemiyim yardımcı olursanız eksiğim filan ne ise memnun olurum ne demişler "Bilmemek değil Öğrenmemek Ayıptır."

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muratena ve verynice

yavuz14

yavuz14

Üye
Güzel bir eksik yok gibi

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeşim ben ace 2 jb kullanıyorum bi sıkıntı çıkar mı flashlamada acaba |

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Senin tel GT-I8190 mı

cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
Bu durumda deneme yanilma yontemini kullanabilirsin :-) olmadi bastam rom atarsin zor deil yani 2 dk en fazla .d

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Bu durumda deneme yanilma yontemini kullanabilirsin :-) olmadi bastam rom atarsin zor deil yani 2 dk en fazla .d
Kardeşim her ne kadar Asabi Geliştirici veya Alim Adam The Shadow gibi olamasam da ustasıyız :D

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim her ne kadar Asabi Geliştirici veya Alim Adam The Shadow gibi olamasam da ustasıyız :D
Tmm calisirsa benide bilgilendir calisan telefonlar diye yazayim konuya kardesim

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Denemedim :D

cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi. :)

byl82

Kapalı Hesap
Teşekkürler çalışıyor

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :-)Link tekrar yenilendi :-)

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
S3 mini harici telefonlarda çalışmaz denemeyin. SecPhone.apk dosyasını değiştirdiği için diğer telefonlarda çalışmaz..

cutyleader

cutyleader

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini harici telefonlarda çalışmaz denemeyin. SecPhone.apk dosyasını değiştirdiği için diğer telefonlarda çalışmaz..
iyi güzel söylemişsinizde yazımın hiç biyerinde sadece s3 mini haricinde çalışmaz diye bi yer yazmıo :) ilgilendiğiniz için tekrar teşekkürler :)

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
iyi güzel söylemişsinizde yazımın hiç biyerinde sadece s3 mini haricinde çalışmaz diye bi yer yazmıo :) ilgilendiğiniz için tekrar teşekkürler :)
Onu da ekleyiver sana zahmet baska telefonlara kurupta sorun yasamasinlar ;) :)

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan

Üst Alt