Arama Engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Serwantes

Üye
    Konu Sahibi
Arama Engelleme
Arkadaşlar çok aradım fakat istediğim gibi bir program bulamadım.
Türkiye 'nin en büyük cep telefonu program sitesi burası olduğu için sorunumu sizin çözebileceğinizi düşünüyorum.
Arama engelleme programı arıyorum fakat benim telefonum çalmasın istiyorum.
Piyasada bulunun veya benim bulduğum tüm programlarda önce telefon çalıyor.
Ben telefonum hiç çalmadan karşı tarafa ister meşgul tonu gitsin ister ulaşılamıyor desin problem değil yeterki beni arıyan x numaranın aradığını ben görmeyeyim.
Bu özelliğe sahip bir program bilen bir arkadaş varsa lütfen yardımlarını bekliyorum.
Telefon modelim C7.
İlginiz için şimdiden teşekkürler...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Advanced Call Manager. Ovide ücretsiz Lite sürümü var; ama süre sınırı yok; engelleme yapabiliyor...

Serwantes

Üye
    Konu Sahibi
TheORCUN

TheORCUN

Üye
Evet..

--------------- Ekleme ---------------

Karşı tarafa dilersen telefonun kapalı, dilersen de meşgul uyarısını gönderebiliyor..

selly1310

selly1310

Üye
peki şu an karşı tarafa ulaşamıyorsun diye bir program varmı acaba.Yani karşı taraf arayınca meşgule almasın onun yerine şu an aradıgınız kişiye ulaşılamıyor desin.yokmu böyle birşey

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Tamam işte; dilersen aradığınız kişiye ulaşılamıyor diye gösterebilir, dilersen de aradığınız kişi meşgul gibi gösterebilir. Yükle, dene; başka telefondan ara kendini...

melgklay

melgklay

Üye
peki şu an karşı tarafa ulaşamıyorsun diye bir program varmı acaba.Yani karşı taraf arayınca meşgule almasın onun yerine şu an aradıgınız kişiye ulaşılamıyor desin.yokmu böyle birşey

black list yapıyor diye duymuştum ama denemedim

Serwantes

Üye
    Konu Sahibi
Yardımın için çok teşekkür ederim TheORCUN arkadaşım. gerçi programı crackli olarak yükleyemedim hep signed hatası verdi ama yinede arıyorum crackli olarak programı :)

qrs

qrs

Üye
aranıldığında ulaşılamıyor gözüken olarak bir tek advanced call manager programını buldum indirdim ama o özellikte sadece tam sürüm olduğunda kullanılabiliyormuş :S nasıl tam sürüm yapabiliriz ? yada aranınca ulaşılamıyor gösteren bildiğiniz bir program varmı?
bu arada farkettirmeden meşgule en iyi düşüren programda Handy Blacklist denedim çalma sesi gelmeden meşgule düşürüyor fakat banada düşüyor numara...