Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aralık itibariyle son versiyonlar !
Sponsorlu Bağlantılar
.fatih
Üye
abi bide google eart diye bir program var ama açamadım yardım aderseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkese
Ver Kvk ya yüklesin..Ama kvk dan bile saglam cıkmıyo telefonun..Bunu göze al..Ben verdim arka pimini gevsetmisler
medjai001
Üye
benim telim 6630 ve versiyonu 6.03.08 ve bomba versiyonu kendim yukledim internetten data kablosu ile biz astık arkadaslar bunu siz geri sayıyorsunuz ve yurt dısı makinaydı dil kodunu degiştirince turkce versiyon yukluyorsunuz baska sitede tam anlatımı var ama ben burdaki adresi siz veriyorum sizde kendi versiyonunuzu yukleyin http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=34444
ahmet_ksm
Üye
kardes bende 6630 var ve versıyonu RM-1 6.03.08
DeathBringer
Üye
benim 6600 5.53 versiyon ama 30-12-04 die gözüküyo.
Denizalican
Üye
N80
v 4.0707.0.7
28-03-2007
RM-92
Nokia N80(08)
Son versiyondur.
ozgur1910
Üye
Saolasın.
uyanatam
Üye
güzel çalışma
9680101
Üye
N70'in yazılımının son sürümü nedir? Teşekkürler.
ibrahimismail
Üye
abi benim 6230i 3.88 varsiyon
funtain
Üye
ya nokia artık n73 için yeni yazılım yapmayı bıraktımı? 3-4 aydır hiç bi deişiklik yok.en son v4.0736 yükledim nsu dan ara sıra giriom hala aynısını gösteriyo...
Ozan
Admin
Telefonda geliştirilcek özellik, düzeltilecek problem yok ise version çıkartmasının da anlamı yok Nokia nın ve diğer tüm üreticilerin. Yani yeni sürüm çıkmaması aksine güzel bir durum.
Nightmarechild
Üye
Acil 6100 NPL-2 v 6.01 Tr Version lazım Yardımlar için Şimdiden Tşk'ler ..