Aralık itibariyle son versiyonlar !

Sponsorlu Bağlantılar

seckinkoybasi

Üye
bilgi için teşekkürler

özay

Üye
527 versiyonu 5.53 olarak değiştirdim fark göremedim

muzaffer_sener

Üye
slm millet

bende 6260 var ve versiyonu 3.448.0

burda yeni versiyon 5.0536.0 yazıo

sizce yükleteyim mi yükleten arkadaşlar varsa ne gibi

deişiklikler oluyo_?_

deli_emre61

Üye
emeğine sağlıkkk

kaan_saner

Üye
arkadaşlar bende 7610 var versiyonu RH-51 4.0421.4
yeni versiyonu yükletebileceğim teknik servis yok benim bulunduğum ilçede internetten yükleyemem mi ben bunu? bilen varsa lütfen yardım etsin

Barouh

Üye
Ben Ericcson Kullaniciydim.. Ve Nihayetinde dogru yolu bulup Nokia 6630 aldim ama bu tlf hakkinda cok fazla bilgiye sahip degilim.. Bu makinanin sisteminin kac olduguna nereden nasil bakabilirim.. Yardim Ltf

Noctivagant

Üye
V 6.03.08
13-02-06
RM-1
Nokia 6630

Telefonu geçen sene aldıyım götürüp yeni versionu bu gün yüklettim garantili omasına ragmen telefoncu biz KVK olanları para almadan yüklüyoruz dedi seninki genpa garantisin dedi o yüzden bizden almana ve garantili olmasına ragmen 20 milyon ödemek zorundasın dedi ama istersen göndeririz servise o zaman ücretsiz olur dedi ama en erken 1 hafta sonra gelir dedi bazen 1 ayıda buluyormuş bende o ihtimali göz önüne alarak yüklettim 10 dakidada yaptı vede burdan almışsın madem 10 milyona yaparız dediler.Para almadan yapamıyorlarmış çünkü programı indirdikleri site yani yer sadece kvk ürünlerinin parasız yapılmasını onaylıyormuş çünkü adamlar bizden para almıyorlar ama bu işlemi yapınca kvk dan para alıyorlarmış ama ürün kvk olmıyınca para alamıyorlarmış o zamanda ya telefonu ait olduyu firmanın merkezine gönderip yapıyorlarmış yada mecbur müşteriden alıyorlarmış para.Yani kısaca telefonunuz kvk değilse ve telefonu kvk ya götürüp yükletmek isterseniz garantiside olsa ücret alıyorlar

Barouh isimli arkadaşım

Telefonun sistemi S60'mış Sympiandır
Version içinse telefon ekranına *#0000# yaz

soneday%%

Üye
bu versiyon atma işin fiyat biçimi nasıl?
bu versiyonu atınca telefonda ne gibi değişiklikler olacak?
telefonun ram i yükselecekmi çünkü bu benim için çok önemli.
çalışmayan prg lert çalışacakmı?

eğerki ram yükselirse yapmayı düşünüyomda.
tel.3650
LÜTFEN SORULARIMA CVP VERİN
LÜTFEN ŞİMDİDEN TŞKLER

barabelli

barabelli

Üye
bıldıgım kadarıyla programlarda deısıklık oluyor yanı wın98 ıken xp gıbı ramde artıs olmaz gıbı yanı sadece programlar deısıo ornek bıraz abartı oldu ama nesse

soneday%%

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Razorback

Üye
6600 da veryon nasıl öğreniliyordu?

soneday%%

Üye
YILDIZ KARE 0000 KARE

eztemur

Üye
bunları tam olarak nasıl ve nereden yüklüyoruz.link verebilirmisiniz
3230 a göre

Noctivagant

Üye
Telefonçuya götürüp öle yükletiyorsun başka türlü yüklenme yolu yok

KafKef

Üye
telefoncular yüklüyolarmı bu yeni versiyonlarmı?

Der_Prinz

Üye
arkadaşım bunu bvilgisayar da herhangi bir donanımın driver ını yükseltiyormuş gibi düşünün performans artışı alırsın dolayısıyla önce den çalışmayan bazı uygulamaların çalışma şansı var ama fazla yüksek bir ihtimal değil. bu arada bu işlemi gerçekleştirmek için flash bellek yazıcı ya ihtiyacınız var .bu alet dde bireaz cık pahalı .En iyisi verin servise ükseltsinler firmware i

ben_daha_yeniyim

Üye
ya symbian ne demek arkadaşlar ?

iOS Developer

iOS Developer

Üye
symbian telefonun işletim sistemine verilen ad...

ben_daha_yeniyim

Üye
bunlar ne ?

.fatih

Üye
Abİ Ben YÜkleyeemeedİm Nasil Olcok

Takipçi Satın Al

Üst Alt