çakırkeyf durumları hepinize teşekkür ederim bu rütbeyi güven abime armağan ediyorum o olmasa bu forumda olmayabilirdim huriş erol ali melek mehmet nadir levent ata enes daha adını sayamadığım arkadaşlar var bu forumu güzelleştiren hepinize teşekkür ediyorum iyiki varsınız ayrıca bu rütbeyi bana uygun gören yöneticilerede teşekkür ederim arkadaşlar yarın tek tek yazıcam bu yıl her ayın üyesi ben olucm sanırım vur patlasın çal oynasın maxicep yeni yılın kutlu olsun
teşekkürler beni bu ödüle layık gören tüm yöneticelere teşekkür ederim umarım yaralı olmusuzdur2009 yılının son birkaç saatine girmek üzereyken bu ayın üyesini duyurmak istedim ..
Bir yılı daha geride bıraktık ve 2009 yılında yine 12 tane her ayın üyesini sorunsuzca seçtik. Artık 2010 da yeni ayın üyeleri seçmenin sevincini taşıyoruz ...
Aralık ayında, halitkirli arkadasımız sitede gerek fazlaca online olarak, yararlı bilgi ve paylasımlarda bulunarak ve yönetime sikayet sistemi ile yardım ederek Ayın Üyesi olmaya hak kazandı ..
Elbette her ay söyledigimiz gibi, Ayın Üyesi olabilecek aday sayımız aydan aya artıyor ve bu ay da seçimlerde bu konuda sıkıntı çektik ancak bir kişiyi seçmemiz gerekiyordu. Ancak, bizim için sitede yararlı ve ismini bir yer ettiren herkes zaten Ayın Üyesi ...
Mutlu Yıllar![]()

teşekkürler nadir abiTebrikler Halit..başarılarının devamını diliyorum..nice maxili yıllara..![]()
teşekkür ederrim samihTebrikler Halit![]()
teşekkürler sağolasıntebrikler kirli![]()

eyvallah kardeşim sağolasınHalitcim güzel bir duygudur inanYılbaşı gecesi alman daha bir güzel duygu besletir sana , Allah utandırmasın
![]()
sağolasın mehmet abi:Tebrikler Halit bayrak sende başarılarının devamını dilerim
leventçim sağolasın kardeşimHalit tebrik ederim
sağolasın enescim bu güzel düşüncelerin iiçinÇok yerinde bir karar olmuş tebrikler Halit abi sonuna kadar hak ettiğin bir rütbeydiYönetime de doğru kararından ötürü teşekkürler...
teşekkür ederim sağol umarım yararlı olmusuzdur.Tebrikler Halit. Hakederek aldın

sağolasın kardeşim sende olursun inş kardeşimkutlarım halit abi hakettin![]()
teşekkür ederimkutluyorum, tebrikler ))

vayy eyvallah abi karakartal heryerdeVay KARAKARTALIM tebrikler. Gayet normal bir sonuç. Sen değilde başkası olsa şaşardım zira....
teşekkür ederimabim sağolasın sayneizdeHalit Helal Olsun Kardeşim , Tebrik Ediyorum ..
Hayırlı Olsun![]()
sağolasın kardeşimdimedimmi halit nu gece bunu da kutlayalım![]()

teşekkürler kardeşim sağolasınDiaBLoS™;1898158' Alıntı:Tebrikler Halit im ..
Tamam bu konu bir 30.sayfa kadar gider .Anladınız onu .![]()

ben teşekkür ederim kardeşim sende sağolTebrikler kardeşim...![]()

çok sağol mustafa çok güzel bi duygu gerçektenGeçen yılın son "Ayın Üyesi" de ben seçilmiştim.
Çok güzel bir duygu Halit..
Bu ödülü hak ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Tebrikler.![]()
Tebrikler. Bi konuda sen favoriydin. O konu da Eurovision da halka favoriniz kim ? Hesabına dönmüştü![]()
teşekkürler
teşekkür ederimTebrikler..![]()
teşekkür ederimtebrikler
teşekkür ederimTebrik ederim..![]()
teşekkür ederimTebrikleeer...
teşekkür ederimtebrikler
teşekkür ederimTebrik ediyorum halit
Yeni bir yıla Ayın üyesi olarak girdin kutluyorum seni
ayrıca 2010'nun senin için nice başarılara vesile olmasını temenni ediyorum.gözdecim sağol sende olmalıısın güzel bişey
teşekkür ederimTebrikler![]()
teşekkür ederimTebrikler Halit Gerçekten bunu Hakediyodun![]()
teşekkür ederimωίт¢н кίηg;1898613' Alıntı:tebrikler halit abi bi sıkımlık diş macunu kazandın![]()
çokmuş
Estağfurullah Paşam EstağfurullahSonuna Kadar Hak Ettin , Çok Emek Verdin ve Yakıştı Da
Bu arada diyorsun ki ; 'arkadaşlar hepinize tek tek teşekkürler yarın hepinize tek tek teşekkür edicem ' !!!... İşte şimdi yandık
al yaptım
Tekrar Hayırlı Olsun Kardeşim ,İyi Seneler ..
teşekkür ederimTebrik ederim. Yeni yıla forumumuz tarafından verilen en güzel hediye ile girdin. Bu rütbenin gerektirdiği şekilde uzun süre devam etmen dileğiyle, tekrardan tebrik eder, mutlu yıllar dilerim.umarım layık olruz
teşekkür ederimtebrikler halit![]()
teşekkür ederimSalih Baba™;1899017' Alıntı:Tebrikler Halit bu ay eminim yönetim çok zorlanmıştır benim gözüme çarpan 4-5 üye vardı aralarından sıyrıldın... Gerçekten müthiş bir duygu....Tebrik Ederim....![]()
Davut™;1899063' Alıntı:Tebik ederim,Hayırlı olsun.....Paylaşımlara devam
teşekkür ederimfenerli kardeşimm
![]()