Arabistandan iphone 4s aldım kamerası çok kötü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScottReal

Üye
    Konu Sahibi
Arabistandan iphone 4s aldım kamerası çok kötü
evet arkadaşlar acaba sahte olabilir mi ?

WebStyle

WebStyle

Üye
Zaten sahte olup olmadığı hemen anlaşılır. Kamerası kötü derken biraz daha açar mısınız? App Store uygulaması yüklü mü? Birde Ayarlar/Hakkında/Telif Hakkı yazan yerleri felan gez. Orjinal İphone'de orada Apple hakkında bilgiler içeriyor.. Yada itunes programı ile cihazı bilgisayara bağlayın eğer destekliyorsa orjinaldir. Eğer itunes cihazı görmezse büyük ihtimalle çakma yazılımdır. Ürün çin malı da olabilir..

wolf1971

wolf1971

Üye
Bence Kesin Çakmadır Şuan öyle çakma i phoneler varki ayırt etmek zor tek hat arkası açılmıyor turbo sim ve dokunmatiği eskisi gibi tırnak değil parmağa duyarlı bir iki tane tanıdığım telefoncuda gördüm gerçekten ayırt etmek zor.

distakjo

distakjo

Üye
ya ekran görüntüsünden ve yüklü uygulamalardan zaten anlaşılır. itunes ve appstore var sa orijinaldir.

atoubo

atoubo

Üye
ya ekran görüntüsünden ve yüklü uygulamalardan zaten anlaşılır. itunes ve appstore var sa orijinaldir.

Ne iphoneler gordum icinde apps store yok ne apps store gordum ustunde iphone yok.... Saka bi yana cihazi pcye bagla oyle dene bi zaten baglaninca gorursun orjinal yada cakma oldugunu

• Beğen
Tepkiler: distakjo
hakankurban

hakankurban

Üye
ayarlar+genel+hakkında nın içine bak modem firmware kaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt