Arabistandan htc ya da samsung

amcalu1

Üye
Telefonun arkasında "Bismillah'' yazıyormuş
Bence one x al yalnız oraya güven olmaz deden falan gidiyorsa hac ca kandırırlar adamı ebay den falan bak

harbi harbi arabistan bişi alınmaz sahte flen çıkar

Ben gittim diyorum.çok sıkıntı yaşarsınız.zaten aynı fiyat.hele dedenize felan aldırırsanız özellikler şöyle olur:
Galaxy S3
2megapixel kamera
Dümdüz hoparlör
50 gram ağırlık
basmatik ekran
400 mah batarya
Düz işletim sistemi
müzik çalar duraklar devam et yok.
Ekran hızı 20 hz
1gb boş alan.
Ve türkiyede dedesinden 1 adet S3 bekleyen masum bir torun

amcalu1

Üye

Bir de hdc diye bir marka s3 un cakmasini yapmış kesin ondan alırlar

navti

Üye
s2 fiyat performans olarak iyi ama 1200 tl gibi fiyata gelecekse degmez yurtdisindan telefon yeni ciktiginda 400 euroya getirtip pasaporta kayit yapanlarin oldugunu duymustum...

S3 Şahsen çok reklamı yapıldı iyi telefondur ama ben s2yi her zaman daha çok beğenirim..Bence S2 Daha mantıklı

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Benim dün s3 ve one x'i deneme fırsatım oldu. htc one x bana daha kullanışlı geldi. Arabistana dedem gidecek. One X çakması çok var mıdır? Bir de orjinali ile çakmasını ayırt etmek için telefonu açıp bakmak dışında bir yöntem var mıdır?

nereden aldığı önemli. Mesela Mobily, dünya çapında meşhur bir operatör, onun mağazaları olabilir.

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Arabistandan orjinal htc one x alan varsa veya bildiğiniz iyi mağazlar söyleyebilir misiniz? Bir de çakmaları ile orjinalleri arasında epey bir fiyat farkı vardır herhalde.

Arabistandan orjinal htc one x alan varsa veya bildiğiniz iyi mağazlar söyleyebilir misiniz? Bir de çakmaları ile orjinalleri arasında epey bir fiyat farkı vardır herhalde.

fiyat farkı vardır tabi. Mağaza söyleyemem çünkü gitmedim. Bilgisayara geçince bakarım senin için