Arabesk rap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anılbaran

anılbaran

Üye
5 .

s_uzun

s_uzun

Üye
arabesk rap diye bişey yok rap ne onu öğrenin öyle bir müzik türü yok

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
spy ghost

spy ghost

Üye

Işte örnek. Gelip böyle yorum yapın. Sonra da uğur niye ban aldı diye sormayın
ya adam doğruları söylüyor , öyle bir müzik türü yok , eğer harbiden ilgileniyorsan bu işle rap bile mahkemeye gitti müzik türü sayılmıyordu bi ara ama sonradan düzeldi rap denildi aynı graffiti gibi , arabesk rap ne demek ya kırma şarkı çakma bir müzik türü , arabeski al ortaya rapide al sonra birbirine karıştır bunları olay bu yani nedir yani hep aynı sınırlar içinde dolanan bir "beste" , hep aynı konular ve yine tekrarlamak zorunda kalacağım canı sıkılan birkaç kişinin kendi imkanlarıyla yaptığı bir beste

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
modlar konuyu kilitleyebilir mi acaba. ? Yoksa sınırları aşacağım

s_uzun

s_uzun

Üye
modlar konuyu kilitleyebilir mi acaba. ? Yoksa sınırları aşacağım

Bak koçum ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim senin bilmediğin nice rapçileri dinledim önce bunu bil! ben sana insan gibi söylüyorum rap ne bi araştır öğren diyorum zamanında rapçiler sokaklarda dayak yerken arabesk rap mi vardı bunun cevabını versene? ikide bir sınırları aşacağım diyosun saygısızlık ediyosun. ARABESK RAP DİYE BİR ŞEY YOKTUR!!! adına başka bişey de beni ilgilendirmez ama o şeyler kesinlikle rap değil

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
Bak koçum ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim senin bilmediğin nice rapçileri dinledim önce bunu bil! ben sana insan gibi söylüyorum rap ne bi araştır öğren diyorum zamanında rapçiler sokaklarda dayak yerken arabesk rap mi vardı bunun cevabını versene? ikide bir sınırları aşacağım diyosun saygısızlık ediyosun. ARABESK RAP DİYE BİR ŞEY YOKTUR!!! adına başka bişey de beni ilgilendirmez ama o şeyler kesinlikle rap değil
:alkissözlerime tercüman oldun

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben 50 Cent dinliyorum.Benim için söz değil müzik önemli.Belki 50 Cent ile bizimkiler ayrı kulvarlarda koşyor olabilirler ama ben Türklerin rap yapabildiğine inanmıyorum.Kuru kuru bir sürü laf.Adı ne olursa olsun beni hiçbir zaman etkileyememiştir.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bak şimdi sadece beni dinle.
Geçenlerde adam gelmiş demiş ki
Öyle birşey yok. 3 5 çapulcunun yaptığı dandik şey yazmış. Orda ben sinirden gittim. Gittim duvarları yumrukladım. Lan olum sen kimsinde gelmiş çapulcu diyon lan . Sanki müzikten anlıyon da. Eğer modlar konuyu kapatmasaydı orda büyük olay çıkaraktım.
Tamam arkadaş dinlemessin ama hiç kimsenin hakaret etmeye hakkı yok . O zaman bende pop müziğe hakaret ederim. O mal tarkan nasıl müzik çıkarıyo lan o . Bide megastar olacak. Çıkardığı müziğe bak.
"gel hiç acımayacak "
Lan öyle müzik mi olur. Yok gel seni ... Yapayım diye müzik çıkarsaydı. Daha neler. Sonra yabancı müziğe gelelim. Ben hiç yabancı müzik dinlemem. Ama gidipte hakarette etmem. Madem öyle. Yabancı müziği - o dili bilen insanlar dinlesin. Adam belki küfür ediyo.
Dediğimi anladınız mı ?

Dinlemiyorsan dinleme karışma hakkım yok ama hiç kimsenin de hakaret etmeye hakkı yok :oke:

müzik dediğin böyle olur dimi ? 0:34den gerisini dinleyemedim.

ya birşey soracağım , arabesk rap diye birşeymi var şu Türkiye'de anca tanımlanamayan müzik diye geçer onlar rap desen değil arebesk desen o da değil saçma müzik türleri , bunu hakaret olarak sayma sadece eleştri :oke: aresbesk rap de nedir ya iki bağırmak rap ise eyvallah ama onların yaptığı rapi karalamak ya , rap demek hayata protestodur onların etrafında dolandığı tek konu ise 'aşk' yok böyle birşey , bir yerle sıkıntın olur yazarsın , ailenle sıkıntın olur yazarsın ama onların yaptığı kafa ütülemek , beat desen zaten hepsi bir yerlerden alma beatler :oke: rapi dinlemeye başlayalı tam hatırlamamakla beraber 5 sene oldu , git rapmi dinleyeceksin aç sansarı son ses dinle git ne kadar sevemesemde futı dinle olmadı şanışer'i dinle :oke: benim diyeceğim bunlardı

s_uzun

s_uzun

Üye
Ben 50 Cent dinliyorum.Benim için söz değil müzik önemli.Belki 50 Cent ile bizimkiler ayrı kulvarlarda koşyor olabilirler ama ben Türklerin rap yapabildiğine inanmıyorum.Kuru kuru bir sürü laf.Adı ne olursa olsun beni hiçbir zaman etkileyememiştir.
güzel söylemişsin kişisel eleştirindir saygı duyarım peki ya gerçek rap Türklerin yaptığıysa ve 50 cent rap yapmıyorsa? bunu bi düşün

spy ghost

spy ghost

Üye
sen ne yaptın ya açtığım gibi geri kapattım :korktum: ama bazılarına göre çok süper şarkıdır (maazallah) rap diyorsan buyur

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
s_uzun

s_uzun

Üye
bu şey 1.783.717 kez izlenmiş hadi 700 bini yanlışlıkla girmiş olsa 1 milyon ne olduğunu tanımlayamadığım izleyici var

spy ghost

spy ghost

Üye
bu şey 1.783.717 kez izlenmiş hadi 700 bini yanlışlıkla girmiş olsa 1 milyon ne olduğunu tanımlayamadığım izleyici var
onları yurt dışına götürmeyi planlıyoruz şimdilik neyse konuya dönelim :d: o videodan çok yorumlara güldüm :d:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Bu bi istisna :ehe ama bekle bi rap paylaşcam

- - - Eklendi - - -

Işte rapin kralı :yuru

- - - Eklendi - - -

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Bu bi istisna :ehe ama bekle bi rap paylaşcam

- - - Eklendi - - -

Işte rapin kralı :yuru

- - - Eklendi - - -

geçecek bu günlerde merak etme.

spy ghost

spy ghost

Üye
biz burdayız :bud:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt