Arabesk rap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Arabesk rap
dinleyen var mI ?

onemli not: eger arabesk rap'e hakaret edecek olursanIZ konuyu terk edin yoksa istemedigim seyler yapabilirim ona gore

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

Metin MF

Metin MF

Üye
Hakaret değil de istemediğim şeyler yaparım ne yani :ehe

Enes

Enes

Üye
Sagopaya arabesk diyor musunuz bu önemli öncelikle. ben sagopa dinliyorum

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bana arabesk rap dinleyen biri lazım :ehe

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Güneşin bak beni ısıtmaz oldu kova vurmaktan ciğerim soldu :ağlarım:

Yanlış. Ciğer hiç solar mı. ? kova vurmaktan ciğerim doldu olacak.
:ehe
Hani arabesk rap dinlemiyordun sen ? Bu arada bunu asi styla söylüyo :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
Sagopaya arabesk diyor musunuz bu önemli öncelikle. ben sagopa dinliyorum
hayır girmez , rap : ritmik şiirdir, bu onu yapıyormu evet , evet şöyle bir durum var fuat rap değil der , sansar bazen katar bazen katmaz :ehe

-efşan

-efşan

Üye
Hayırlı olsun yeni konun Paşam.:ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
arabesk rap mı ? ergenlerin boş boş müzik yapmaya çalışmasından başka bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: Dede
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve spy ghost
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen gelmiş hakaret ediyorsun. Eğer ben diğer müzik türlerine saygı duyuyorsam SAGOPAYA LAF ETMİYORSAM ARABESK RAPEDE LAF ETTİRMEM !

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşım sen gelmiş hakaret ediyorsun. Eğer ben diğer müzik türlerine saygı duyuyorsam SAGOPAYA LAF ETMİYORSAM ARABESK RAPEDE LAF ETTİRMEM !
ya birşey soracağım , arabesk rap diye birşeymi var şu Türkiye'de anca tanımlanamayan müzik diye geçer onlar rap desen değil arebesk desen o da değil saçma müzik türleri , bunu hakaret olarak sayma sadece eleştri :oke: aresbesk rap de nedir ya iki bağırmak rap ise eyvallah ama onların yaptığı rapi karalamak ya , rap demek hayata protestodur onların etrafında dolandığı tek konu ise 'aşk' yok böyle birşey , bir yerle sıkıntın olur yazarsın , ailenle sıkıntın olur yazarsın ama onların yaptığı kafa ütülemek , beat desen zaten hepsi bir yerlerden alma beatler :oke: rapi dinlemeye başlayalı tam hatırlamamakla beraber 5 sene oldu , git rapmi dinleyeceksin aç sansarı son ses dinle git ne kadar sevemesemde futı dinle olmadı şanışer'i dinle :oke: benim diyeceğim bunlardı

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi sadece beni dinle.
Geçenlerde adam gelmiş demiş ki
Öyle birşey yok. 3 5 çapulcunun yaptığı dandik şey yazmış. Orda ben sinirden gittim. Gittim duvarları yumrukladım. Lan olum sen kimsinde gelmiş çapulcu diyon lan . Sanki müzikten anlıyon da. Eğer modlar konuyu kapatmasaydı orda büyük olay çıkaraktım.
Tamam arkadaş dinlemessin ama hiç kimsenin hakaret etmeye hakkı yok . O zaman bende pop müziğe hakaret ederim. O mal tarkan nasıl müzik çıkarıyo lan o . Bide megastar olacak. Çıkardığı müziğe bak.
"gel hiç acımayacak "
Lan öyle müzik mi olur. Yok gel seni ... Yapayım diye müzik çıkarsaydı. Daha neler. Sonra yabancı müziğe gelelim. Ben hiç yabancı müzik dinlemem. Ama gidipte hakarette etmem. Madem öyle. Yabancı müziği - o dili bilen insanlar dinlesin. Adam belki küfür ediyo.
Dediğimi anladınız mı ?

Dinlemiyorsan dinleme karışma hakkım yok ama hiç kimsenin de hakaret etmeye hakkı yok :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu başlığını "abes rap" diye okudum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt