Sagopaya arabesk diyor musunuz bu önemli öncelikle. ben sagopa dinliyorum
Yok o arabeske girmiyor
Hakaret değil de istemediğim şeyler yaparım ne yani![]()
ben de demiyorum da diyenler var
Sagopaya arabesk diyor musunuz bu önemli öncelikle. ben sagopa dinliyorum

bana arabesk rap dinleyen biri lazım![]()

Güneşin bak beni ısıtmaz oldu kova vurmaktan ciğerim soldu![]()

hayır girmez , rap : ritmik şiirdir, bu onu yapıyormu evet , evet şöyle bir durum var fuat rap değil der , sansar bazen katar bazen katmazSagopaya arabesk diyor musunuz bu önemli öncelikle. ben sagopa dinliyorum

Hayırlı olsun yeni konun Paşam.![]()

arabesk rap mı ? ergenlerin boş boş müzik yapmaya çalışmasından başka bir şey değil.
Sağol usta
- - - Eklendi - - -
Arabesk rapi sevmiyor olabilirsin ama bu hakaret edebileceğini göstermez. Nicki lazım olmayan arkadaş
ayakta alkışlama seçeneği yok işte yorumdaarabesk rap mı ? ergenlerin boş boş müzik yapmaya çalışmasından başka bir şey değil.

ya birşey soracağım , arabesk rap diye birşeymi var şu Türkiye'de anca tanımlanamayan müzik diye geçer onlar rap desen değil arebesk desen o da değil saçma müzik türleri , bunu hakaret olarak sayma sadece eleştriarkadaşım sen gelmiş hakaret ediyorsun. Eğer ben diğer müzik türlerine saygı duyuyorsam SAGOPAYA LAF ETMİYORSAM ARABESK RAPEDE LAF ETTİRMEM !
aresbesk rap de nedir ya iki bağırmak rap ise eyvallah ama onların yaptığı rapi karalamak ya , rap demek hayata protestodur onların etrafında dolandığı tek konu ise 'aşk' yok böyle birşey , bir yerle sıkıntın olur yazarsın , ailenle sıkıntın olur yazarsın ama onların yaptığı kafa ütülemek , beat desen zaten hepsi bir yerlerden alma beatler
rapi dinlemeye başlayalı tam hatırlamamakla beraber 5 sene oldu , git rapmi dinleyeceksin aç sansarı son ses dinle git ne kadar sevemesemde futı dinle olmadı şanışer'i dinle
benim diyeceğim bunlardı