Emre-45 Üye symbian.forever' Alıntı: Aynen abi. Ben kimseye saygısızlık etmem. Yani ne kadar benimle uğrarsanızda bunu benden beklemeyin Genişletmek için tıkla ... Neyse kısa sohbet için teşekkür ederim konudan çıkıyorum eğer yolun düşerse buralara muhabbet ederiz aklında bulunsun
symbian.forever' Alıntı: Aynen abi. Ben kimseye saygısızlık etmem. Yani ne kadar benimle uğrarsanızda bunu benden beklemeyin Genişletmek için tıkla ... Neyse kısa sohbet için teşekkür ederim konudan çıkıyorum eğer yolun düşerse buralara muhabbet ederiz aklında bulunsun
-efşan Üye symbian.forever' Alıntı: Aynen abi. Ben kimseye saygısızlık etmem. Yani ne kadar benimle uğrarsanızda bunu benden beklemeyin Genişletmek için tıkla ... Paşam uğraşamaz kimse seninle. Sıkma canını. Sevdim seni. Saygılı bir gençsin. Sadece herşeyi zamana bırak sen. Sakin ol yeter.
symbian.forever' Alıntı: Aynen abi. Ben kimseye saygısızlık etmem. Yani ne kadar benimle uğrarsanızda bunu benden beklemeyin Genişletmek için tıkla ... Paşam uğraşamaz kimse seninle. Sıkma canını. Sevdim seni. Saygılı bir gençsin. Sadece herşeyi zamana bırak sen. Sakin ol yeter.
' KalendeR ' Üye Tartışmalar kötüye varıyor gibi. Bir başka konuda birbirimizi yemek üzere. İyi forumlar