Arabesk rap dinlemeye başladım. Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Arabesk rap dinlemeye başladım. Önerileriniz?
Şöyle başlangıçta Asi Stayla ile başladım ve çok da hoşuma gidiyor. Asi Stayla şarkılarından ya da şöyle yeni başlayanlar için şarkı önerir misiniz :)

jackalmami

jackalmami

Üye
yakında bülent ersoy dinlemeye başladım, önerileriniz diye konu açarsan hiç şaşırmam :ehe

süper nova

süper nova

Üye
yakında bülent ersoy dinlemeye başladım, önerileriniz diye konu açarsan hiç şaşırmam :ehe
ama bülent ersoyun şarkıları gerçekten müthiş arabeskin kralını yapıyor valla :) özellikle keman taksimi yaptığı zaman tam derinden vuruyor adamı :)

Corrupt

Corrupt

Üye
System Of A Down önerimdir. Metal olarak sadece f*** the system'i dinliyorum da :D

Corrupt

Corrupt

Üye

Atatürk'e küfür eden Ermeni grup değil miydi bu?

Estağfurullah ciddi misin ? Nerde duydun link at lütfen :hmmm Ata'ya küfür etmişler demek.. Bunu da duyduk ya vay anasını bu ermenilerin...
Şimdi konu siyasete gider devam etmeyeyim, link verir misin metin

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Estağfurullah ciddi misin ? Nerde duydun link at lütfen :hmmm Ata'ya küfür etmişler demek.. Bunu da duyduk ya vay anasını bu ermenilerin...
Şimdi konu siyasete gider devam etmeyeyim, link verir misin metin

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
giriyor

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
hoopp yavaş ol yav düzenle mesajı boş yere ban yeme

StunnerDead

StunnerDead

Üye
rammstein öneririm öyle kafa şişirmez endüstiryel metal grubudur. dünya çapında ünlüde ayrıca :) Metallica dinle o da en güzel trash metal grublarındandır.

BerivanAkagunduz

Üye
ankaralı namık iyi metal soyliyo :)

paradox07

paradox07

Üye
Linkin park en iyisi :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
METALlica :)

- - - Eklendi - - -

Aynen kardeşim Linkin Park harika en çok sevdiğim parçası Faint ve Numb tavsiye ederim :)

- - - Eklendi - - -

Pink Floyd da güzeldir :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hangi tür metal dinleyeceksin ? Çünkü her türü arasında ciddi anlamda fark var.
Favori gruplarım: Rammstein, Slayer, Pantera, Dimmu Borgir, Cradle Of Filth, Arch Enemy, Epica

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
metiiin çok mutlu oldum metal dinlemene :sarıl: heavy metal olarak megadeth, iron maiden, metallica önerebilirim :) death metal dinleyeceksen(pek sanmam ama :D) necrophagist, deicide, death ve sepulturayı önerebilirim :)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Hangi tür metal dinleyeceksin ? Çünkü her türü arasında ciddi anlamda fark var.
Favori gruplarım: Rammstein, Slayer, Pantera, Dimmu Borgir, Cradle Of Filth, Arch Enemy, Epica

heavy dinliyorum şu an green day, rammstein da güzel :)

- - - Eklendi - - -

Epica'nın da şarkıları güzel :)

Mert

Mert

Üye

Klibe takılma :D

Üst Alt