Arabamızı satıyoruz.Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arabamızı satıyoruz.Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
Öncelikle merhaba :)
İki senedir bindiğimiz ve bizi hiç yarı yolda bırakmayan aracımızı model yükseltmek amacı ile satıyoruz.
Aracımız; Opel Vectra -Beyaz- 1.6 - 16V 2001 Modeldir,124.000 Km'dir ve Lovato marka LPG'lidir.Darbe,boya yoktur ekspertiz raporunda da bellidir.

Pazar veya Pazartesi aracımız için alıcı gelecek,onun için hemen bir fiyat araştırması yapmak lazım :)
Aracı satıp yeni araç almayı düşündüğümüz için,yeni alınacak araç hakkında da sizden yardım almak istiyorum.Çünkü bunu satıp hemen bir araç almak gerek,lüksten çok farz yani anlayacağınız bu araç :)

Şimdi bizim şu an elimizdeki aracın piyasası ne durumdadır?Kaça versek iyi, kaça kötü?

Ve son olarak,yeni araçta Toyota Corolla 2005-2006 model gibi düşünüyoruz.Hem yakıt bakımından çok tasarruflu bir araç.Toyota kullanmadık daha önce motoru nedir,hangi modelleri daha çok tutulur,az yakar vs bilmiyoruz.Ve tabiki fiyat hakkında bir bilgi.
Bana Corollanın nın 2005-2006 modellerinden hangi motor seçeneği daha iyi konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Demek adın o yüzden vectra idi :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dağıtma konuyu Mert.Evet o yüzden.

Burak

Üye
öncelikle aracınızın 2.el fiyatı 17bin ila 21 bin arasında değişiyor.(aracınızın kilometresi bu hesaba dahil ve ciddi fiyat düşürüyor.) lpg li olması bir avantaj aracı satarken. sizin arabayı 18.500'e satabilirsiniz.

bence alacagınız araç Renault Megane olsa daha iyi olur. hem uzun ömürlü hem çok konforlu bir araç.benzinli versiyonu biraz fazla yakıyor ama dizel motoruda var onda daha az yakıt harcar.uzun yollar için çok ideal bir araba.hatchback modelleri daha iyi
son olarak tabiki karar sizin. ama megane corolla'dan iyi :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aracımıza 19.250 Tl etiket bıraktık.ve çok büyük olasılıkla 19 a vereceğiz.
21 Bin Tl falan filan onlar biraz uçuk gerçekten,satılması mümkün değil zevk için böyle fiyat koyuyorlar hatta 22.500 e kadar çıkan var aynı araç için :)

Megane'ın yüksek modelini ucuza bulabiliyoruz,bu arabanın kalitesinden kaynaklanıyor.Gerçekten kalitesiz bir araç yani.Konfor ve yol tutuşu bakımından sınıfta kalır.Ve doğrusu Dizel işine de hiç girmek istemiyorum sakat oluyor 2. elleri
Ve en önemlisi bir Japon arabasıyla bir Fransız arabası mukayese bile edilemez :)
Toyota bir çok alanda üstündür Renault'tan ve daha tasarrufludur.
Benim düşüncem yine Toyota'dan ve çok pahalı olamsaydı Honda Civic olacaktı kısmet bakalım artık.
Yorumun için sağolasın :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Normalde anlamam ama şuraya bakarsan belgi yardım alabilirsin

Burak

Üye
rica ederim ne demek. çok yakın bir tanıdığımız var 2002 model hatchback megane var onlarda.0 almışlardı zamanında ve halen kullanıyorlar çok memnunlar.bir şikayetleri yok kaç sene geçti aradan :)

cıvıc güzel araba.aslında biraz daha üstüne koyup ondan alabilirsiniz.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hacım, aracı 19 Bin Tl ye satabilirsiniz rahatça .

Yerine ise bana kalırsa Toyota düşünmeyin... 2002-2003 yılları arasında bizde vardı, benzinli olanların performansı çok kötüydü ve araç boştu resmen :hmmm

Bana kalırsa Vectra dan şaşmayın, sürüm güncellemesine gidin :D
Vectra kalıplı araba, yolda giderken belli bir ağırlığı var, bunu Toyota da bulamazsınız bana kalırsa :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aracımızı 19.150 Liraya sattık:)

Yahu onu biliyorum Vectra'nın özellikle bizim sattığımız B kasası mükemmel yol tutuşu sağlıyor.Ama yakıtı tüketiyor meret :)Ve artık eskimişti arıza vermeye başlamıştı.
Vectra ların yeni kasaları o yol tutuşunu hissttirmiyor kesinlikle,içi dolu arabanın harika ama o kadar paraya değmez ki o kadar paramız da yok.

Ben yine de Toyota sol veya sedan düşünüyorum bakacaz artık :) Ki sol olanların içi dolu ful l yani araba yok yok.
Sağolasın yorumun için

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Toyota da kesin karar kılmış gözüküyorsunuz ... Öyleyse motor 1.6 düşünün veya daha altı . Diğer türlü 100 km üstüne çıkıldıkça yakıt tüketimi daha da artıyor :hmmm Alacağınız aracın kilometresi düşük ise ve bakımlı ise dizel alın derim kesinlikle :) Kalkış falan kötü olur ama tasarruflu olur :)

Burak

Üye
Toyota da kesin karar kılmış gözüküyorsunuz ... Öyleyse motor 1.6 düşünün veya daha altı . Diğer türlü 100 km üstüne çıkıldıkça yakıt tüketimi daha da artıyor :hmmm Alacağınız aracın kilometresi düşük ise ve bakımlı ise dizel alın derim kesinlikle :) Kalkış falan kötü olur ama tasarruflu olur :)

katılıyorum. kilometre düşükse dizel alın.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Düşünüyoruz şu an.40.000-70.000 arası dizel bakıyoruz ama zayıf bir ihtimal.Ben Benzin+LPG yanlısıyım.
Hayırlısı olsun ya:)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
arabanın Ederini Bilmiyorum ama toyota corolla almaya karar vermeniz güzel :)
saglam konforlu rahat ekonomik arac . . .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
renault megane süper araba yol tutuşu süper araba akıyo resmen bizim bi komşuda var deli araba yaa uçuyo resmen

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum ilginiz için,Nihayet bir sonuca vardık:)
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt