Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araba Park Edeceğiz...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RockFord Fosgate
Üye
boswer ya ! bende en fazla 6 sanıyede gırdım zorlıcam ama gece!!)
NeedLeFLuff
Üye
ben imkansız ama yaptıysan helal olsun demiştim.
HELAL OLSUN
bide sonunda iyive yaklaştırmışın ya orda koptum yaaa
RockFord Fosgate
Üye
baba delırcem ya denıyom denıyom 6 sanıyeyı gecemıyom((
RockFord Fosgate
Üye
hehe yenı rekor bende kırın bakalım
msw
Üye
photoshop kullanmayalım lütfen
RockFord Fosgate
Üye
ne fotoshopu be yalan mı soylıcem kaydet bılgısayara bak bakalım warmı!!!hayret bısey ya kımsede guven kalmamıs bız o kdr serefsız mıyız yalan soylıcez
ChaLLenGeR
Üye
Burada hepimiz arkadaşız photoshop kullanmışsın, sahtekarsın gibi laflar etmeyelim lütfen dikkat edelim bunlara birbirimizin kalbini kırmadan oynayalım oyunumuzu
Baran tebrik ederim seni
RockFord Fosgate
Üye
saol yavuz walla sınırım bozuldu ya kucucuk oyun ıcın photoshop mu kullancam+bende photoshop yok ve kullanmyı bılmıyorum!!
msw
Üye
hemen kızdın sen de ... üstüne alınma ... kimse kullandı da demedim ... sadece hatırlattım ben ... slayer helal olsun gerçekten 3 saniye
RockFord Fosgate
Üye
ole bı soyluyonkı sankı bn kullanmısım gıbı!!!!bıde fotoshop u kullanmayı bılsem ıcım yanmıcak!
msw
Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Feb 5 2006, 02:01 AM) [post=271977]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ole bı soyluyonkı sankı bn kullanmısım gıbı!!!!bıde fotoshop u kullanmayı bılsem ıcım yanmıcak!
[/b][/quote]