Araba Alacağız Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Araba Alacağız Yardım
Arkadaşlar 2004 MEGANE II 1.4Authentique 16 V 98 Beygir
Nasıl Bir Arabadır..Biz 300 kg ağırlık (insan hariç) taşırmı yaklaşık 250 km yol ve 4 kişilik aile bu olmazsa bunun dışında başka önereceğiniz araba varmı 16000-20000TL arası

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar 2004 MEGANE II 1.4Authentique 16 V 98 Beygir
Nasıl Bir Arabadır..Biz 300 kg ağırlık (insan hariç) taşırmı yaklaşık 250 km yol ve 4 kişilik aile bu olmazsa bunun dışında başka önereceğiniz araba varmı 16000-20000TL arası

2007-2008 peugeot partner veya citroen berlingolara bir bak yakıtı uygun masrafsız araclar hem 4kişi hemde 300kilo yükle binek bir aracı dökersiniz çok masraf çıkartır veya inkan varsa biraz daha çıkabilirseniz vw caddy 2006-2008 çok güzel olur

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
birde biz devamlı 300 kg yük değil yılda bir kere abi işte imkan yok sadece şu ilanı sormuştum.. bizim öğretmenin arabası

papakudioflu

papakudioflu

Admin
baska önereceginiz araba varmı diye sorunca hem aile hem yük için o modelleri söyledim ilana gelince meganını en süşük versiyonu ve modelide düşük bence o rakam fazla hiç girme derim ama biz uzun yıllar binicez detsen arac temizse biraz pazarlık yap 19a alırsın ama kmsi 120000 az dwgil onu belirteyim

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
yani taşırmı onu felan sordum..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
taşır kardeşim sıkıntı olmaz anladıgım memlekete giderken biraz yük taşıycaksınız sıkıntı olmaz bende transporter var hem 6kişi vardı hemde 800 kilo falan yük attım bagaja 1200km yol geldim meganeın süspansiyonu serttir o yükle sıkıntı yasamazsın

irfan0202

Üye
valla iyi araba

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ali kemal abi
2006 peugeot 307 SW 1.6 dizel 110hp nasıldır :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ali kemal abi
2006 peugeot 307 SW 1.6 dizel 110hp nasıldır :)

110lar iyi 90lar problem çıkartıyor yakıt olarak piyasadaki iyi arabalardan birisi ama temiz olması lazım en büyük sıkıntısı elektrik elektronik arızaları fransızların kronik hastalıgı

atoubo

atoubo

Üye

110lar iyi 90lar problem çıkartıyor yakıt olarak piyasadaki iyi arabalardan birisi ama temiz olması lazım en büyük sıkıntısı elektrik elektronik arızaları fransızların kronik hastalıgı

Oda biraz sans isi hocam bende 407 war 2006 model Allaha sukur oyle bi ariza yasamadimm ama yakit konusunda guzel araclar benimkidw 110 bg dizel 1.6 hdi motor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

abi bizim arabayi sormuştum :D
6 yildir bir sorun yok şükür....
1 yil önce dedem rahatsizlamıstı.
190 la köye gittik dedemi aldik hastaneye yetiştirdik. Cok sukur dedemde cıddı bısey cıkmadı. Ama turbonun bılyalarını dagıtmışız.
Oyle dedıler duduk gıbı ötüyordu araba.
300lıraya yaptırdık turboyuda baska Bır sorun cıkarmadı sımdıye kadar. Valla sıra bende ehlıyet alayım da rahaat raahaat gezeyım.
Ehlıyetsız sıkıntı oluyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Oda biraz sans isi hocam bende 407 war 2006 model Allaha sukur oyle bi ariza yasamadimm ama yakit konusunda guzel araclar benimkidw 110 bg dizel 1.6 hdi motor

ben 20yıldır otomobil piyasasında oldugum için iyi biliyorum araç elektronigi üzerine çalışan iki müşterim var fransız arabaları olmasa aç kalırız diyorlar özellikle peugeot ve citroen sen maşallah de şanslıymışsın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
407 de güzel ben begeniyorum tipini

atoubo

atoubo

Üye

ben 20yıldır otomobil piyasasında oldugum için iyi biliyorum araç elektronigi üzerine çalışan iki müşterim var fransız arabaları olmasa aç kalırız diyorlar özellikle peugeot ve citroen sen maşallah de şanslıymışsın

masallah o zaman hocam

---------- Eklendi @ 11:35:26 ---------- Yazıldı @ 11:33:19 ----------

407 de güzel ben begeniyorum tipini

Guzel arac ya cok dikkat cekiyo bide arac siyah olunca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...