Ara sıra sizinde dejawu yaşadığınız oluyomu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Ara sıra sizinde dejawu yaşadığınız oluyomu?
Bugünlerde çok fazla dejawu
yaşamaya başladım 1 ayda 3 kez
falan dejawu oldu birinde bakkala
giderken yokuştan aşşağı bisikletli
bir çocuk gelio arkasında sepet
sallanıo düşecek gibi 2 gün sonra
tekrar bakkala gidicem aynı çocuk
aynı yerde aynı şekilde geçti
2.sinde carreofura gezmeye gittim
bi ayna var ama arada marketin
içinde tam bakıodum yukardan
kadın şimdi hatırlayamıyorum bir
duyuru yaptı ertesi gün aynı
şekilde tam aynaya bakıcam aynı
duyuru tekrar aynı şekilde dondum
kaldım aynanın karışısında bu
kadarı da pes dedim...
Sizin yaşadığınız böyle olaylar
varsa paylaşırsanız sevinirim
Ha dejawu ne demekmi

DEJAWU:
Hepimiz zaman zaman yaşamakta
olduğumuz bir anı daha önce de
yaşamış olduğumuz hissine
kapılırız. Bu durum, dejavu olarak
adlandırılmaktadır

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Scofield™

Scofield™

Üye
Kardeş ister inan ister inanma ama ben 3 hafta üst üste gördüm ve hala ara ara görürüm bence rüyalarını kimseye anlatma ben öyle yaparım çok rüya gördüm ama kimseye en ufak bişi bile söylemedim sadece garipseyerek daha önce gördüğüm şeyleri yaşadım...gördüğün zaman telaşa/dehşete kapılma bu herkeste olabilecek bi durum
hem iyi tarafı ne güzel her şeyi önceden görmek abi daha ne :naughty:

Sana tavsiye eğer rüyayı gördükten hemen sonra uyandığında (örn qece 2de uyandın) telefon not defteri vs hemen bişey kap ve ne gördüğünü yaz ve uyandığın bi saate alarm kur alarm çalınca zaten aklına hemen gelir okursun ve ondan sonra sadece ne zaman gerçekleşicek diye beklersin yani anlıyacağın tam dejavu sırasında -anammm ben bunu daha önce yaşamıştım demezsin... o anı görünce gülümsersin... :oke:(Her rüya garanti değil tabii ki ama eninde sonunda bi tane gelcek böyle dimi? :islik)

ebuş...

ebuş...

Üye
:hmmm oluyo bazen amaaa... bu derece sizinki gibi değil

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten o anı yaşadığımda sanki 2. defa görmüş oluyorum ve o rüya hafızamda olmuyor anı yaşadığımda aklıma geliyor

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arada bana da olur nadiren. Ama bi defa öyle bir olduki, karşımdaki kişinin ağzından çıkacak lafı o söylemeden bildim. O anı daha önce yaşamıştım sanki. Ben bir yere baktım ve birisi bana bisy söyledi.
Ben o yere bakarken dejawu oldum ve onun söyleyeceği şeyi söylemeden bildim

Scofield™

Scofield™

Üye
Ya zaten o anı yaşadığımda sanki 2. defa görmüş oluyorum ve o rüya hafızamda olmuyor anı yaşadığımda aklıma geliyor

Ama kardeş yukarda yazdığım gibi dejavu pat diye aniden gelmicek...sen acaba ne zaman gelicek diceksin ve olduğundada gülümseyerek izleyeceksin... defalarca yaşadım tavsiyemdir:aha:

ghost841

ghost841

Üye
bana dakka başı oluyo ikizler burcuyum bi de :d::d:

byomer66

byomer66

Üye
Dün sabah annem kalk kalk diye beni uyandırdı, bu sabahta :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bna da oluyor ama bnim ki pat o yıl içinde olmuyor 3 sene sonra 1 yıl sonra çıkıyor orası kotu soyle bide sayısal loto sonuçlarını gorsek büyük ikramiye tam 10trilyon türk lirası sonucunu :D ole bişeyei bilsem devletin içi ve dış borçlarını kpatırım üzerine ada satın alırım :D

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
her yıl saraçoğlundaki fb maçından sonra oluyo:D

ozanazy

ozanazy

Üye
Arkadaşlar bu dediğiniz göz yorgunluğu aslında. 2 göz normalde görüntüyü aynı anda beyne aktarıyor. Fakat bazı durumlarda yorgunluk stres halinde gözlerden biri diğerine göre saniyenin binde biri kadar ufak bir gecikmeyle beyne ulaştırıyor. Bu sebepten dolayı sanki o olayı günler belki aylar önce yaşamışsınız gibi hissedersiniz.

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Arada sırada oluyo

Onur Saka

Onur Saka

Üye
kesin olücen sen :ağlarım:

:d::d::d::d::d::d::d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
innanın bi şarkısı :D

Scofield™

Scofield™

Üye
Arkadaşlar bu dediğiniz göz yorgunluğu aslında. 2 göz normalde görüntüyü aynı anda beyne aktarıyor. Fakat bazı durumlarda yorgunluk stres halinde gözlerden biri diğerine göre saniyenin binde biri kadar ufak bir gecikmeyle beyne ulaştırıyor. Bu sebepten dolayı sanki o olayı günler belki aylar önce yaşamışsınız gibi hissedersiniz.

Bana kalırsa haksızsın...:nono: neden diye sorarsan bi gün 1' de yatmıştım ve yine bir rüya görmüştüm biliyorsun ki rüya uyanmadan son 1 dakika görülür hemen uyanır uyanmaz telefonu kaptım ve kaydettim ertesi günün uyanık oldugum bir saate alarm kudum ertesi gün alarm çaldığında hemen rüyamı okudum ve rüyam acaba ne zaman gerçekleşicek diye bekledim aradan tam üç gün geçti ve gezerken bir yerde rüyamın gerçek oluşunu an ve an gördüm ve gülümsedim tabii bu her zaman olmuyo ama ben tel.e kaydetmeye devam ediyorum :yuru

levasinay

levasinay

Üye
bana da oluyo arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...