aqua clup dolphin

Konu Sahibi
aqua clup dolphin
Havalar çokmu sıcak ?

denize gitmekten artık sıkıldınızmı?

Ozmn Tam senlik bir yer burası

yunus show

Tusunami;nasıl gondola binersiniz ruhunuz çıkar aynen o model ama bunda nefes alamıyordum ben

herkeze tavsiyemdir+fiyatlarda çok iyi

Tepkiler: emree17
Geçektende güzel bir paylaşım olmuş , kayaç'ı çok sevdim güzel düşünmüşler bitme derdi yok , simdi diğerlerinde kay tekrar yukarıya çık kay ondan sonra tekrar yukarıya çık kay çok sıkıyor ..

Konu Sahibi

sıkıyor felan ama o anki zevki hiç bişeye degişmem heleki bu sıcak havada dostum

Yağmur

Üye
yamaç gerçekten güzel olurdu

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler, ben de Kars il sınırları içinde olanlara Kars Çayı'nı önerebilirim. Suyu soğuktur, sıcaklara birebirdir. Ama dışkı ve çöp doludur.

Madem öyle diyorsunuz ben de bu sıcakta adanamızın bici bici'sini öneririm o kadar güzel değilde tatlı yerine kullanılabilir ..

Konu Sahibi
her yaz gidiyorum vaz geçemicegim bir yerdir aqua dolphin

emree17

Üye
abi niye resim koydun deli gibi test çözüoz millet napıyo offffffffffffff

haltie

Üye
burası antalyadamıydı

haltie

Üye
istanbullular için çok güzel fırsat ozaman

Konu Sahibi
Ben seni İstanbulda oturuyon die biLiomda msde konusmustuk pek hatırlamıorum ama istanbul gibime gelio abi

O2H2

Üye
Dolphin gerçekten çok güzel bir tesis istanbullular için bulunmaz bir nimet.Bahsedilen yamak kaydırağı cidden bomba bir anda uçurumun eşiğinden düşüyormuşsunuz hissi veriyor.Bide nezih bir ortamı var al aileni ,çocuklarını git bahçeşehirde yaşayan biri olarak çok şanslı hissediyorum

Perfect!

Üye
havuzları hiç sevmem ya deniz varsa onu alayım

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aaaa bizim burası
Geçen gittik arkadaşlarla
Bayanlar için çok havuz kazası oluyor +18 görüntüler olabiliyor bazen

Konu Sahibi
aynen dogru sölüyorsun ama benzen krolar gelio mal yaaa gitmiş donla girdi öldürdü beni bi üst yerdeki havuza girdim kaydırakların bi altındaki yere ama cidden bnm için olmassa olamz

Praetor

Emekli Yönetici
Liseden beri bilirim burayı Çok güzeldir

Bahçeşehir'de fazla kıro olmadığından rahattır - nezih sayılır...
Kıro isteyenlere Aqua Marine tavsiyemizdir Oraya gidince insan evrim teorisine hakikaten inanıyor yahu. Zira pek çok evrimini tamamlayamamış canlı türünü inceleme fırsatı bulabiliyorsunuz

Haftaya bir aksilik olmazsa oradayım

(Bu arada bu havuzların "damsız girilmez"inden yapılması şart!)