appshelldata.xml

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
appshelldata.xml
Arkadaşlar c6 v20 fwsinde appshelldata.xml dosyasını bulamıyorum

c:\private\101F4CD2\Content içinde appshelldata.xml olması gerekmiyormuydu ?

Bilen arkadaşlar yardım etsinler....

-------------------------------------------------------Ekleme----------------------------------------------------------

Sorun çözüldü:

C:Piravite/200113dd/matrixmenü.xml Dosyası bulundu...

TEŞEKKÜRLER...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
olması lazım.eger orada yoksa,z deki privateden oraya kopyala.z deki orjinal olanıdır.menü ilk günkü gibi olur

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
olması lazım.eger orada yoksa,z deki privateden oraya kopyala.z deki orjinal olanıdır.menü ilk günkü gibi olur

z: private dede dizinide aynı ordada yok

Şöyle:
z: private/import/suites var

suites'in içindede 4 tane klasör var foldersuite, musicsuite,photosuite,tvideosuite C: ve Z: Private 101fc4cd2 dizini böyle.

benim amacım dosyayı bulup iconları etidlemek.herhangi bir hata yada sorunum yok...Ancak appshelldata.xml'i bulmam lağzım.Fw'de biryerlerde ama bulamıyorum...

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
hocam c6 matrixmunudata.xml dir. senin dedigin orjinal yazilim dosyasidir buda privatede sonu 113dd ile biten klasordeydi galiba

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
hocam c6 matrixmunudata.xml dir. senin dedigin orjinal yazilim dosyasidir buda privatede sonu 113dd ile biten klasordeydi galiba

''200113dd'' Aradığım dosya bu.Unuttuğum bir dosya.C6 fw lerinde matrixmenü ismi.Teşekkürler...:))

catlax66

catlax66

Üye
ismi arayarakta kolay bi şekilde bulunabiliyo ben öyle yapıyorum şahsen

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
ismi arayarakta kolay bi şekilde bulunabiliyo ben öyle yapıyorum şahsen

Kardeş ismini unuttuğum bir dosyayı nasıl araya bilirim :D Appsheldata.xml arıyordum ben.Matrixmenü.xml imiş arkadaş yönlendirdi sağolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt