[AppOn Software] Defend The Bunker 2 S60v5 S^3 J2ME (En zor java oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
1o lvl geçilmiyor şimdiye kadar oynadığım en zor java oyun :ehe

hç deme ya adamlar test yapmamış ki direkt koymuşlar ben bunun 1 ini oynamıştım o kadar değildi ama adamlar bu sefer zorun zorunu yapmışlar

MaxipmaN

Üye
hilesi vardır belki mega towerda vardı

asroma7

asroma7

Üye
nasıl gecemiyorsunuz ya ben oyunu bıtırdım 1 gunde

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
o ne la at bakalım resim aga öğrenelim bizde

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
çağrı :kop2: başlıktada belirtmişin :ehe

elodeon

elodeon

Üye
8i geçemeyen arkadaşlar varmış ben tek seferde geçtim artık şansa mı bilmiyorum ama tüm çabalarıma rağmen 10 u geçemiyorum en iyi 10. Wave gelebildim zaten son wave ama motorlular hep aradan kaynıyor :(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
8i geçemeyen arkadaşlar varmış ben tek seferde geçtim artık şansa mı bilmiyorum ama tüm çabalarıma rağmen 10 u geçemiyorum en iyi 10. Wave gelebildim zaten son wave ama motorlular hep aradan kaynıyor :(

iş orda bitiyor zaten hepimiz oraya geliyoruz 1o lvl geçilmiyor :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bende 10 da kaldım :ehe kuyruk orda kopuyo zaten bide şu helikopterler hızlı o sarı füzeler yakalayamıyo peşinden qidiyo ama boşa :ehe AMA şunu belirteyim İBOMBERDE BONUS LEVEL 19u geçeni alnından öpücem daha bide 30 WAve yani:ehe :ehe

_RYUK_

_RYUK_

Üye
:tşk: çok zor bir oyun

alizade38

Üye
ben 14 te takıldım. 3 wave görüyorum. Maximum. 10 leveli 2günde geçtim. girişe bir tane aralarda iki tane yavaşlatıcı. Gerisi hep taramalı 2seviyeye geliştirdim. Tek canla geçtim. :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
ben 14 te takıldım. 3 wave görüyorum. Maximum. 10 leveli 2günde geçtim. girişe bir tane aralarda iki tane yavaşlatıcı. Gerisi hep taramalı 2seviyeye geliştirdim. Tek canla geçtim. :)

uçak ve helikopterleri hangi yöntemle geçtin ? Ayrıca çok az para veriyor sen silahları dizene kadar onlarda geçiyorlar hemen kaldıki o verdiği parayla en fazla 5 tane silah dizebiliyorsun bir ekran görüntüsü atabilirmisin bakalım nasıl geçtin?

alizade38

Üye
helikopterleri taramalılar hallediyor zaten. en kolayı onlar zaten. görüntü almak için tekrar oynadım. bu sefer 3 canla kurtuldum:)
3 tane yavaşlatıcı para kazandıkçada taramalı. ve geliştirebildiğinizi geliştirin. 2 nci seviyeye.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
helikopterleri taramalılar hallediyor zaten. en kolayı onlar zaten. görüntü almak için tekrar oynadım. bu sefer 3 canla kurtuldum:)
3 tane yavaşlatıcı para kazandıkçada taramalı. ve geliştirebildiğinizi geliştirin. 2 nci seviyeye.

ben 2 ci seviye kurmuyordum demek ondan geçemiyordum :hmmm