asigsasi
Üye
tabi onlarda dahilhmm iyi bari indirme secenegi varmis peki ucretliler
dün bi oyun indirdim aynı mağaza gibi 
tabi onlarda dahilhmm iyi bari indirme secenegi varmis peki ucretliler
dün bi oyun indirdim aynı mağaza gibi 
normal mağaza gibi ücretsiz uygulamaları indirip kendisi otomatik kuruyor diyeyimben birsey kastetmedim dostum
uygulamanin islevini sordum sen soyledin![]()
normal mağaza gibi ücretsiz uygulamaları indirip kendisi otomatik kuruyor diyeyimben birsey kastetmedim dostum
uygulamanin islevini sordum sen soyledin![]()

ucretlilet icin maxicepemi yonlendiriyornormal mağaza gibi ücretsiz uygulamaları indirip kendisi otomatik kuruyor diyeyim
normal mağaza gibi ücretsiz uygulamaları indirip kendisi otomatik kuruyor diyeyim![]()

symbiana ben destek verdim o yeterabi millet şunu anlamıyo symbian ölse bile kullananlar hala yaşıyor
abi millet şunu anlamıyo symbian ölse bile kullananlar hala yaşıyor

beyin ölümü gerçekleşmedi dahabitkisel hayat![]()

elbet biri fisini cekecekbeyin ölümü gerçekleşmedi daha![]()

uğraşması bile güzelelbet biri fisini cekecek
nokiax
nokia wp
yani sizde artik inat etmeyin![]()

symbian loveuğraşması bile güzel![]()
uğraşması bile güzel![]()

android çoğu uygulamayı port yapabiliriz apk *java kaynak kodu olduğu için*androiddede ayni seyleri yapabiliyorsun ve kisitlama yok.
o gelsin bu gelsin derdi yok.
symbianda gecirilen zaman kaybedilmis zamandir![]()
android çoğu uygulamayı port yapabiliriz apk *java kaynak kodu olduğu için*
c** ile yapılır ugraşmak güzel sybin os ile

bunları çok duydukta öyle kolay bir iş olsaydı bunu nokia yapardı dimi.
yani sen bir uygulamayı port için aylarca uğrasacaksın sonra bitireceksin paylaşacaksın hiçbir ücret almadan sonra sana çıkıp diyecekleri tek kellime şu olacak ama androiddeki böyle degildi![]()
nokia basit emulatur yapabilirdi andrgd mal sistem benim amacım .ipa uygulamalarını sybin çalıştırmak ayrıca nokia yapardı google gıcık olduğu için yapmadısymbian da var hatta benim konubeyler gismeteo diye bi uygulama var rus yapımı çok iyi bi bakınbeyler gismeteo diye bi uygulama var rus yapımı çok iyi bi bakın
tablet üzerinden kullanıyorum ara sıra çok iyi programlar oyunlar varandroiddede ayni seyleri yapabiliyorsun ve kisitlama yok.
o gelsin bu gelsin derdi yok.
symbianda gecirilen zaman kaybedilmis zamandir![]()

valla abi benim hiç bildiğim yokmuş s3 de bide androidde aynı fikirdeyim al bi tablet onda oyun oyna nete gir fakat symbian bir telefon için ideal bir sistem ben nokia 700 ile 1100 mAh batarya ile bir günp rahat çıkarırken android kullanana arkadaşım ekran boyutu benle aynı olan teli için çantasında şarj aleti taşıyor.Demek o ki symbianı hiç bırakasım gelmiyor babam gmd aldı eski replika s4 miniyi bıraktı aldım 1 saat sonra geri döndüm 700 e androidin benim gözümdeki tek artısı popüler oyunlar uygulamalar bir türlü halloluyor da oyunlar da olaydı iyiydisymbian da var hatta benim konu
tablet üzerinden kullanıyorum ara sıra çok iyi programlar oyunlar var![]()

symbian da var hatta benim konu
tablet üzerinden kullanıyorum ara sıra çok iyi programlar oyunlar var![]()

oyuna göre tablet de zevklimesela parking oyunlarıtablet aynı tadı vermiyor dostum telefonda daha keyifli![]()