AppList v1.00(270) Symbian^3 Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
çok şaçma kardeş ya symbian ölmeden önce 2012*2013 destek verselerdi simdi böyle olmazdı nokia*nın en büyük şucu desteği 2016 verebiliriz demesi oldu

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
punemr123

punemr123

Üye
abi millet şunu anlamıyo symbian ölse bile kullananlar hala yaşıyor

• Beğen
Tepkiler: WanWan, mct2002, asigsasi ve 1 kişi daha
yaren_dede

yaren_dede

Üye
normal mağaza gibi ücretsiz uygulamaları indirip kendisi otomatik kuruyor diyeyim :)
normal mağaza gibi ücretsiz uygulamaları indirip kendisi otomatik kuruyor diyeyim :)
ucretlilet icin maxicepemi yonlendiriyor :D

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen

Emre

Üye
androiddede ayni seyleri yapabiliyorsun ve kisitlama yok.
o gelsin bu gelsin derdi yok.
symbianda gecirilen zaman kaybedilmis zamandir :p
android çoğu uygulamayı port yapabiliriz apk *java kaynak kodu olduğu için*
c** ile yapılır ugraşmak güzel sybin os ile

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
android çoğu uygulamayı port yapabiliriz apk *java kaynak kodu olduğu için*
c** ile yapılır ugraşmak güzel sybin os ile

bunları çok duydukta öyle kolay bir iş olsaydı bunu nokia yapardı dimi.
yani sen bir uygulamayı port için aylarca uğrasacaksın sonra bitireceksin paylaşacaksın hiçbir ücret almadan sonra sana çıkıp diyecekleri tek kellime şu olacak ama androiddeki böyle degildi :)

• Beğen

Emre

Üye
bunları çok duydukta öyle kolay bir iş olsaydı bunu nokia yapardı dimi.
yani sen bir uygulamayı port için aylarca uğrasacaksın sonra bitireceksin paylaşacaksın hiçbir ücret almadan sonra sana çıkıp diyecekleri tek kellime şu olacak ama androiddeki böyle degildi :)
:hmmm nokia basit emulatur yapabilirdi andrgd mal sistem benim amacım .ipa uygulamalarını sybin çalıştırmak ayrıca nokia yapardı google gıcık olduğu için yapmadı

punemr123

punemr123

Üye
beyler gismeteo diye bi uygulama var rus yapımı çok iyi bi bakınbeyler gismeteo diye bi uygulama var rus yapımı çok iyi bi bakın

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
punemr123

punemr123

Üye
symbian da var hatta benim konu
tablet üzerinden kullanıyorum ara sıra çok iyi programlar oyunlar var :)
valla abi benim hiç bildiğim yokmuş s3 de bide androidde aynı fikirdeyim al bi tablet onda oyun oyna nete gir fakat symbian bir telefon için ideal bir sistem ben nokia 700 ile 1100 mAh batarya ile bir günp rahat çıkarırken android kullanana arkadaşım ekran boyutu benle aynı olan teli için çantasında şarj aleti taşıyor.Demek o ki symbianı hiç bırakasım gelmiyor babam gmd aldı eski replika s4 miniyi bıraktı aldım 1 saat sonra geri döndüm 700 e androidin benim gözümdeki tek artısı popüler oyunlar uygulamalar bir türlü halloluyor da oyunlar da olaydı iyiydi:D

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen

Üst Alt