Applications klasörü ikonu (!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilker3004

ilker3004

Üye
    Konu Sahibi
Applications klasörü ikonu (!)
N70 kullanıyorum ve her kurduğum temanın ardından "applications (uygulamalar)" klasörünün ikonu "default theme" deki sarı klasör ikonu şeklinde kalıyor... tüm ikonların siyah olduğu bir temada da doğal olarak berbat duruyor... içini boşaltıp sileyim dedim ona da izin vermiyor... yeni klasör açılınca temanın ikonunda açıyor, yani siyah bir klasör oluşuyor... acaba application klasörünün ikonunu yeni klasör ikonu gibi nasıl gösterebilirim, bir fikri olan var mı? tüm yapılan temalarda bu "application klasörü" sorunu var mı?

edit: ekran resmini de koydum anlaşılsın diye...

Nazy

Nazy

Üye
Tam Olarak Bir Çözüm Değil Ama
O Klasörün İsmini Yeni Yüklenenler gibi Birşey yapın
Ve Yerine Kendiniz Yeni Bir Klasör Oluşturun....
Bunu Çözüm Yolu yok neyazıkki

ilker3004

ilker3004

Üye
    Konu Sahibi
tamam dediğini yapabilirim ama benim istediğim bu klasörün ya hepten görünmez olması ya da temaya uygun bir klasör ikonuna sahip olması... bir sitede gördüm application klasörünü kaldırabiliyorsun, ama ondan sonra da kurulan her yeni programda sorun olur, zira direkt içine atıyor bu klasörün...

benim merak ettiğim şu: insanlar yeni tema yükledikleri zaman, herkesin application (uygulamalar) klasörü nokia'nın default haliyle mi kalıyor? bunun çözümünü bulan yok mu?

Nazy

Nazy

Üye
Bazı Temalarda Bu Olmuyor.
Çünkü Application Simgesi için Özel bir simge içere biliyorlar.

Ama Temaların çoğu N serisine göre hazırlanmadığı için
Default bir Klasör Simgesi Koyup Temayı Bırakıyorlar.
Ve Application simgesi Default bir tema simgesi değil.
Sorun bu yüzden çıkıyor

ilker3004

ilker3004

Üye
    Konu Sahibi
bildiğin applications klasörünü de kapsayan siyah bir tema var mı o zaman? bunu sorayım... istediğim sadece siyah bir tema, her şeyiyle... bu! :)

Nazy

Nazy

Üye
Neyazıkki Application ikonunu destekleyen
herhangi bir tema bilmiyorum.
Ama Var olduğunu biliyorum... Telefonumu Aldığımda
Telefonumla Birlikte Verilen Bir Vodafone Teması Vardı O Destekliyordu.
Ama Onuda Sildim
Korkarım Tek tek Örnek Temaları Denemeniz Gerekecek

ilker3004

ilker3004

Üye
    Konu Sahibi
tüh! neyse yine de sağol... bu application klasörünün ikonunu kendim de değiştirirdim de "icon wizard" denen programla, aif. uzantılı halini bulmam lazım sistemde, beceremedim... diğer tüm her şeye icon yapabiliyorum, bi ona yapamıyorum işte... neyse tekrar sağol...

bu arada konu ile ilgili bildiği bir şey olan varsa içinde tutmasın lütfen :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bence sen acid green teması kullan şahsen ben şuan onu kullanıyorum ama osandım sende bana yardımcı olda benim söyleediğim tema gibi fexploreri n70 torch... bile değiştiren bi tema bulursan benle paylaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt