Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı ölçüleri ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı ölçüleri ne olacak?
Apple iPhone 7 için farklı kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ediyor.



Geçtiğimiz 2014 senesi Eylül ayında Apple, oldukça önemli akıllı telefon modelleri olarak iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı sunmuştu. Bu cihazlar ile firma 4" seviyesini aşarken, yeni modeller 4.7" ve 5.5" ekran ile geldi. Büyük ekranlar firmanın satışlarını da önemli ölçü de arttırırken, rekor seviyelerde satışlarda gelmeye başlamıştı.



Geçtiğimiz Eylül ayında ise Apple'dan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus duyurusu geldi. Bu yeni modeller tasarım olarak öneki modellere benzerken, tasarım açısından ise daha yüksek geldi.

Son çeyrekte bu cihazların yardımı ile firma yine saışlarını arttırsa da geçtiğimiz 2016 ilk çeyrekte ise firma ilk kez tarihinde akıllı telefon modellerinin satışlarının düşüşü ile yüzleşti.

Apple, geçtiğimiz Mart ayında ise sürpriz bir şekilde yeni bir iPhone daha duyururken, iPhone SE adındaki bu yeni cihaz 4" ekran ile geldi. Tasarım olarak 2013'de sunulan iPhone 5S gibi gelen akıllı telefon donanım açısından ise iPhone 6S'e benziyor.

Bu sene Eylül ayında ise Apple, yeni amiral gemisi modeli iPhone 7 ve ayrıca iPhone 7 Plus adındaki yeni phablet modelini duyurması bekleniyor.

Apple'ın yeni iPhone 7 akıllı telefonu için farklı kaynaklardan bilgiler gelirken, şimdi de iddialara göre cihazın ölçülerinin yer aldığı bir şematik görsel ortaya çıktı. Twitter üzerinden @onleaks tarafından yayınlanan görsele baktığımızda iPhone 7; 138.30 mm x 67.12 mm ölçülere sahip. Kalınlık ise verilmiş değil ancak iPhone 6S'in 7.1mm olarak geldiğini de belirtelim.

Ayrıca cihazın daha önce 3.5mm kulaklık girişi ile sunulmayacağı bilgileri gelse de, son dönemde bu girişin olacağı yönünde iddialar da geldi.

Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı ölçüleri ne olacak?
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kıvrımlı ekran hatasına bir daha düşmez umarım.
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
3
Görüntüleme
326
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
264
Haydar
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
268
TheNightMare.


Üst Alt