Apple'ın yeni iPad Pro 2 tableti göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni iPad Pro 2 tableti göründü
Çok yakında Apple, iPad Pro 2 adında yeni bir tabletini pazara sunacak...




Teknoloji dünyasında, özellikle de mobil platformda şu anda gündemi meşgul eden cihazlar arasında Apple'ın iPhone 7 modelleri başı çekiyor. iPhone ve iPhone 7 Plus ( Pro) adı ile iki yeni akıllı telefonun firma tarafından satışa sunulması bekleniyor.



Geçtiğimiz sene Eylül ayında Apple ekinlik düzenlemiş ve hatırlanacağı üzere iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini duyurmuştu. Bu etkinlikte sadece iPhone akıllı telefonlar duyurulmamış, ayrıca iPad Pro adındaki firmanın en büyük ekranlı iPad modeli de gün yüzüne çıkmıştı. Bu yeni tablet 12.9" ekranı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu sene firmanın iPad Pro tabletinin yeni nesil temsilcisini sunması bekleniyor ve bu yeni cihaz büyük ihtimalle, iPhone tanıtım etkinliğinde tanıtılmayabilir. İddialar, daha sonra Ekim ya da Kasım ayında iPad Pro 2'nin duyurulacağı şeklinde.

Cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de yeni tablete ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıktı. Büyük ihtimalle iPad Pro 2'nin prototip bir test cihazı olduğu kaydedilen görsellerde yer alan tablet firmanın kısa süre sunacağı iOS 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Apple'ın A10X yonga seti ile sunulacak olan yeni iPad Pro 2 tablet, büyük ihtimalle 3GB sistem belleği içerecek ve ayrıca 256GB'a kadar da dahili veri kapasitesi ile gelecek.

Apple'ın yeni iPad Pro 2 tableti göründü
 


Üst Alt