Haber Apple'ın Lightning to 3.5mm adaptörü listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın Lightning to 3.5mm adaptörü listelendi


Her zaman kendi yarattığı standartlar ve özelliklerle cihazlarını pazara sunan Amerika Birleşik Devletleri, ABD merkezli Apple, dün tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile ortak bir özelliği daha tarihe gömdü.



Bu sene sunulan bazı akıllı telefonları saymazsak, pazarda yer alan cihazlar 3.5mm kulaklık girişi ile satışa sunulmaktalar ve düne kadar iPhone modelleri de 3.5mm kulaklık girişi ve buna uygun kulaklıklarla pazarda yerini almıştı.

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'da 3.5mm kulaklık girişine yer vermedi ve bu cihazlarla sunulacak olan kulaklıklar Lightning bağlantısı üzerinden akıllı telefonlara bağlanacak.

Diğer taraftan firma ayrıca geriye dönük uyum için de kutuya Lightning to 3.5mm adaptör eklemeyi de ihmal etmezken, ayrıca bu yeni adaptör Apple Store'da da ayrı olarak listelenmiş durumda. İsteyen kullanıcılar bu Lightning to 3.5mm adaptörü 9 dolar fiyat etiketi ile satın alabilecekler. Henüz stoklarda görünmezken, çok yakında satışa çıkması bekleniyor.

Apple iPhone 7 4.7" 1334x750 piksel, iPhone 7 Plus ise 5.5" 1920x1080 piksel çözünürlüğünde Retina HD ekran ile geliyor. 32GB, 128GB ve 256GB olmak üzere üç farklı dahili veri kapasitesi ile satışa çıkacak olan akıllı telefonlar Apple'ın yeni dört çekirdekli işlemciliApple A10 Fusion yonga setinden güç alacak.

Apple iPhone 7 12MP arka kamera, iPhone 7 Plus ise 12MP dual kamera ile satın alınabilecek. Ayrıca her iki akıllı telefon da iOS 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bak ben bu apartın fiyatının daha pahalı olmasını bekliyordum, 30 lira Amerika'da 45 - 50 lira bizde olur gayet iyi beklentime göre.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar
0MG90

0MG90

Üye
Yakında Aliexpress'te 1 dolara satarlar
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Bak ben bu apartın fiyatının daha pahalı olmasını bekliyordum, 30 lira Amerika'da 45 - 50 lira bizde olur gayet iyi beklentime göre.
Hdmi adaptor fiyatına satılıyor yine pahalı ama apple a göre ucuz tabi orada haklısınız.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt