Apple'ın iPad tableti çok farklı amaçlarla da kullanılabiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın iPad tableti çok farklı amaçlarla da kullanılabiliyor
Apple'ın iPad tableti ABD'de bir restoranda tabak olarak kullanılıyor.




Apple, akıllı telefon pazarı yanı sıra tablet pazarında da mücadele eden en önemli firmalardan birisi ve her sene yeni iPad tablet modellerini pazara sunuyor. İlk olarak 2010'da firma iPad modelini pazara sunmuştu ve bu tablet sonrasında da sayısız firmadan tabletler pazara sunulmuştu.













Apple, büyük ihtimalle bu sene Mart ayında yeni iPad tablet modellerini gün yüzüne çıkartacak. İddialara göre 9.7" büyüklüğünde ekran içeren iPad modelinin yanı sıra 12.9" ekran içeren bir başka iPad modeli de gün yüzüne çıkacak. Ayrıca Apple'ın 10.5" ekrana sahip yeni bir başka tablet modelini daha Mart ayında duyuracağı ifade ediliyor.

iPad tablet modelleri, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılırken, oyun oynamak, film izlemek, internette gezinmek başta olmak üzere farklı işler için kullanılabilmekteler.

Diğer taraftan iPad tabletler farklı amaçlarla da kullanılabilirken, bu amaçlardan birisi de tepsi olarak kullanılması. Amerika Birleşik Devletleri'nde San Fransisco'da bir restoran, yemeklerini iPad tabletler üzerinde müşterilerine sunuyor.

Quince adındaki bu restoranda özel et yemeğini iPad üzerinde yemek oldukça ilginç olabilir. iPad tabletler sadece dekoratif amaçlı olarak gelmezken, ayrıca çalışır durumdalar. iPad tablet modelleri bilindiği üzere suya dayanıklı değil ve bu da cihazların özel bir koruyucu kılıf ile korunduğunu düşünüyoruz.
Apple'ın iPad tableti çok farklı amaçlarla da kullanılabiliyor
 

Benzer Konular



Üst Alt