Apple'ın Amacı Android'i Bitirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
:ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:D .

15097

15097

Üye
:d:

yakup_281

yakup_281

Üye
tek olmak iyi değildir apple bir elin nesi var iki elin sesi var biri bunu apple a öğretsin

- - - Eklendi - - -

bu nokia-symbian batmadıysa android heç batmaz

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Günümüzde facebook a bile girerken dan aratip görüyorsak apple boşuna ugrasmasin hatta dikkat etsin google samsung a benzemez oracle i mahkemede ezdi geçti

apple samsunga dava açarken cihazlara değil androide açtı davayı. şimdi işi google'a taşıyabilir.

oracle davasında ise telif hakkı ücreti ödemenin ne kadar saçma bir şey olduğunu öğrendik. java kullanan şirketler bunca zaman boşuna telif hakkı ödemiş oracle'a. google ücret ödemeden kullanıyor nasıl olsa. şaka bir yana google'ın oracle'ı davada yenmesinin hiçbir akla mantığa uyan yanı yoktur. adamlar resmen mahkemeyi satın almış.

android komple java sistem olma yolunda ilerliyor. sistem dosyalarının jar dosyalarla kaynamasından bunu anlayabiliriz. bu sisteme hala linux diyebilen insanlara şaşıp kalıyorum.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bu arada Samsung firmasına kopyacı muamelesi yapan Apple nedense ülkemizde satılan MyPhone vb. gibi telefonlar satan (iPhone'nin görünüm olarak aynısı) firmalara nedense dava açmıyor ben onu anlamıyorum.Sözde patent ihlali.Apple'nin tek işi dolaylı yollardan rakiplerini bitirip sömürmek.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu arada Samsung firmasına kopyacı muamelesi yapan Apple nedense ülkemizde satılan MyPhone vb. gibi telefonlar satan (iPhone'nin görünüm olarak aynısı) firmalara nedense dava açmıyor ben onu anlamıyorum.Sözde patent ihlali.Apple'nin tek işi dolaylı yollardan rakiplerini bitirip sömürmek.

apple böyle firmaları ne yapsın hem sadece tr de satılıyorlar hemde bu firmaları eti budu neki:)bi dava açılıp ceza yeseler iflas ederler:oke:

15097

15097

Üye

apple böyle firmaları ne yapsın hem sadece tr de satılıyorlar hemde bu firmaları eti budu neki:)bi dava açılıp ceza yeseler iflas ederler:oke:
Apple ne taksın yahu bunları.Öyle bir şey yapsın Apple ürünü kullanmam bir daha :D :pro2:

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar apple davayı samsung'a değil android'e açtı. anlayın artık bunu. o iphone klonlarına çoktan açmış olurdu yoksa davasını. :oke:

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar apple davayı samsung'a değil android'e açtı. anlayın artık bunu. o iphone klonlarına çoktan açmış olurdu yoksa davasını. :oke:

Mantikli. Steve reizin bir sozu vardi ;

Parami sonuna kadar harcayacak da olsam androidi bitirecegim gibi bjseydi :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
appledroid :ehe

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye

Katılıyorum.Anti-Android çiler de türedi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...