Günümüzde facebook a bile girerkenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdan aratip görüyorsak apple boşuna ugrasmasin hatta dikkat etsin google samsung a benzemez oracle i mahkemede ezdi geçti
Bu arada Samsung firmasına kopyacı muamelesi yapan Apple nedense ülkemizde satılan MyPhone vb. gibi telefonlar satan (iPhone'nin görünüm olarak aynısı) firmalara nedense dava açmıyor ben onu anlamıyorum.Sözde patent ihlali.Apple'nin tek işi dolaylı yollardan rakiplerini bitirip sömürmek.
bi dava açılıp ceza yeseler iflas ederler
Apple ne taksın yahu bunları.Öyle bir şey yapsın Apple ürünü kullanmam bir daha
apple böyle firmaları ne yapsın hem sadece tr de satılıyorlar hemde bu firmaları eti budu nekibi dava açılıp ceza yeseler iflas ederler
![]()

arkadaşlar apple davayı samsung'a değil android'e açtı. anlayın artık bunu. o iphone klonlarına çoktan açmış olurdu yoksa davasını.![]()

arkadaşlar apple davayı samsung'a değil android'e açtı. anlayın artık bunu. o iphone klonlarına çoktan açmış olurdu yoksa davasını.![]()

Yaklaştın
Mantikli. Steve reizin bir sozu vardi ;
Parami sonuna kadar harcayacak da olsam androidi bitirecegim gibi bjseydi![]()

Yaklaştın![]()

iOSDroidappledroid![]()

Katılıyorum.Anti-Android çiler de türedi![]()

Katılıyorum.Anti-Android çiler de türedi![]()