Apple mapple falan diye ayırmayın.Değeri ne kadar olursa olsun bu devirde rim çökmedi 10 yılda Google'ımı çökerticekler acaba? Hayal dünyasında yaşıyorsunuz beyler.
NOKİA bile batmadiysa -ki buna RIM de dahil- Google in bitmesi felan hikaye keza Apple da oyle.apple değeri 623.6 milyar dolar, google ise 224 milyar dolar. Bu durumdayken google apple'ı nasıl alacak.
nerden biliyorsun bro

Hahaha araştırıyorsun rakamlar sallama ama apple endeğerli marka orası doğru 2.microsoft ama yani bu wp appleyer bitirir![]()
Ozaman onlar sallamışlardır![]()
Şuda var apple mobil pazarda bitse bile bilişim pazarında vs. var. Android bitse arama motoru gmail youtube gibi hizmetleri var. Ama htc gibi nokia gibi tek işi telefon olan markalar için zor bi dönem. Nokia şu an hayatta almam ama wp8'deki çekirdek (kernel) olayı ve donanımın yeterli, iyi değil yeterli, düzeye gelmeside cazip. htc ne yapar böyle bi durumda o meçhul.

Ben sana ben biliyorum demedim ki sen yanlış bilgiler paylaşıon dedim kapiş?
o zaman doğrusunu sen yaz öğrenelim

Ben sana ben biliyorum demedim ki sen yanlış bilgiler paylaşıon dedim kapiş?![]()
banada sacma geliyorGoogle da Apple'da sandığınız kadar kolay değil bitmesiAndroid bitse bile Google bitmez yani..Nokia dahil batmadan yoluna devam ederken ki yükselişe geçmişken bunları konuşmak saçma geliyor..Bana kalırsa Google Oracle ile bir uğraşmaya devam etsin.

java'nın sahibi. google ile davalık olmuşlardıda google kazanmıştı heralde.Oracle'ın ne olduğunu bilen biri açıklayabilir mi![]()
java'nın sahibi. google ile davalık olmuşlardıda google kazanmıştı heralde.
Uğur