0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam Wİndows 10 Kullananlar için Edge browserdan izleyebilirler. Edge artık appleın desteklediği cihazlar arasında sunum içinEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apple'ın 9 Eylül'deki özel etkinliğini aşağıdaki linki Safari ile açarak iOS7.0 ve üstü iPhone, iPad ve iPod touch'tan izleyebilirsiniz. Mac Safari ile 6.0.5 ve üstü, OS X v10.8.5 ve üstü, Apple TV 6.2 ve üstü, PC Windows 10 ile Microsoft Edge ile izleyebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
VLC Player ile izlemek için VLC Player'ı açıp Ortam>Ağ Akışı Açın...'ı seçin ve aşağıdaki linki boşluğa yapıştırın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende yazdım zaten izlenebilir diye.Hocam Wİndows 10 Kullananlar için Edge browserdan izleyebilirler. Edge artık appleın desteklediği cihazlar arasında sunum için
Körlük hat safada hocam , kusura bakmayınBende yazdım zaten izlenebilir diye.
Önemli değilKörlük hat safada hocam , kusura bakmayın
Heyecan adamı yiyip bitiryorGelsin geçsin artık şu etkinlik =)
Saolun bilgilendirme için hocamÇarşamba saat 20:00'da başlayacak arkadaşlar
Rica ederim, bakalım iPad Pro tanıtılacak mı artık bayadır konuşuluyorSaolun bilgilendirme için hocam
İlk defa browserdan izleyeceğim. Edge sağolsunSon günler de geçmek bilmiyor arkadaş ya
İlk defa browserdan izleyeceğim. Edge sağolsun
Alalım sana bana yeni nesil mac'lerden edge falan uğraşmayalımİlk defa browserdan izleyeceğim. Edge sağolsun
Valla, ne güzel olur amaAlalım sana bana yeni nesil mac'lerden edge falan uğraşmayalım
Teknosada eski nesil var ama yeni nesilde hibrit klavye mi onun hissiyatını vermez hiçbiri.Valla, ne güzel olur ama
bence hiç bir laptop klavyesi (msi gt80 hariçTeknosada eski nesil var ama yeni nesilde hibrit klavye mi onun hissiyatını vermez hiçbiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?