Apple'dan Samsung Galaxy S4'e patent davası

serihan

Üye
Nokia daha önce çıktı ve kötü olsa da herşeyin patenti nokia da. NOKIA NEDEN DAVA AÇMIYOR!!!

Konu Sahibi
Ben S4'de bir alıntı göremedim.
Apple, GS4'ün İOS kullanıcı arayüzü patentini ihlal ettiğini savunuyor.

- - - Eklendi - - -

Nokia daha önce çıktı ve kötü olsa da herşeyin patenti nokia da. NOKIA NEDEN DAVA AÇMIYOR!!!
Kim diyor açmıyor diye, hatırlarsanız geçen yıl Apple ile yaşanan patent davasında Nokia Apple’dan telif ücreti almayı başarmış ve ikili arasında çapraz lisans anlaşması yapılmıştı.

serihan

Üye
Siri nokia nın ses komutuna, samsung taki multiwindow daki klavye küçük olan. 5800 klavyesi daha çok şey var.

Konu Sahibi
Siri nokia nın ses komutuna, samsung taki multiwindow daki klavye küçük olan. 5800 klavyesi daha çok şey var.
Haklısın belki ama, daha öncede Nokia, Apple ile Samsung'un patent davası ile ilgili mahkemeye bir mektup göndermiş, o mektupta Apple'ı desteklediği yönünde haberler yapılmıştı. Yani sürekli değişen bir durum söz konusu, o yüzden pek fazla karıştırmayalım.

MaxipmaN

Üye
appleın satışları düştü sanırım böyle davranması normal geliyor bana

apple samsungu davalarla durdurmayı planlıyor galiba

ülkemizde iddalı bir ürün çıkarsa çıkmadan önünü kapatcaklar demekki her ay dava haberi okuyorum

Apple cıvıttı be bu mahkemeler bile appledan bıkmıştır bune her yeni modelde dava saçmalıyor bu apple

serihan

Üye
apple popüler gerçek değil.

xmustx

Üye
arkadaşım ios den androide geçiş yaptı.Ki o bile iphone un kaybettiğinin farkına vardı.neyse galaxy s4 görcez yakında

Tepkiler: serihan