Bahadir_fb
Üye
Vestel kullanmaktan sa vergisini ödeyip kaliteli cihaz almak daha mantıklıSaçma bencede ancak düzgün telefon uretilse güzel olurdu. İthal telefonlara yeni bir vergi eklendi bu düşünceyle.
Vestel telefon çıkarmadan önce s4 vardı sanırım 2300 tl verip arkadaşım almıştı bence vestel olsada olmasada fiyatlar yine bu seviyede olacaktı değişen bir olmaz yani.Evet daha düşük olabilirdi.
Ben 1200 lirayı Casper telefonuna vereceğime 1300 liraya neden Sony almayayım veya LG? Casper telefonu dediğim şeyde Çin malı telefon. ZTE telefonlarını getirip arkaya damga basıp milleti kazıklıyorlar. Baktılar bizim telefonu alan yok herkes marka peşinde vergi sistemini getirtip milleti vazgeçirmeye çalışıyorlar.
Bu da tüm insanların suçu sadece bizim milletin değil. Apple her telefon çıkardığında Apple Store'daki kuyrukları görüyoruz sanki bedava dağıtıyorlar gibi. Sınırı yok bunun.Vestel telefon çıkarmadan önce s4 vardı sanırım 2300 tl verip arkadaşım almıştı bence vestel olsada olmasada fiyatlar yine bu seviyede olacaktı değişen bir olmaz yani.
100 tl daha verip apple ın kendi sitesinden almak var hatta yine apple ın kendi sitesinden havale ile 2.591 tl alma şansımızda varken diğer sitelerden almaya hiç gerek yokYazık o kadar paraya
Diğer sitelerde o fiyattan satacak değil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hak etmediği konularda var. Steve Jobs olsaydı bu sözüne %100 katılırdım.appıl bence hak ediyor
O düşünceyle hiç bir şey almamamiz lazım o zaman.Bu fiyatlardan telefon almanın mantığı yok ki. 2 sene sonra çok daha iyileri çıkacak.
2 sene sonra çıkan apple marka telefonlarında bu fiyatlardan kalır yanı olmayacakBu fiyatlardan telefon almanın mantığı yok ki. 2 sene sonra çok daha iyileri çıkacak.
Yalnız ben orada Apple'ı kast etmedim.2 sene sonra çıkan apple marka telefonlarında bu fiyatlardan kalır yanı olmayacak
konu apple ile ilgili olunca o yüzden öyle yazdım ayrıca diğer markaların amiral gemileri okadar ucuz olduğu söylenemezYalnız ben orada Apple'ı kast etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?