Haber Apple'dan İlginç Fiyat Hamlesi

Mağazalar henüz fiyatları değiştirmemiş olabilir ancak resmi sitede fiyatlar dün değişti.

Stocklarla ilgili olabilir şu anda eski fiyatlarla sipariş verilebiliyor internetten , tabi magaza şubelerinde Durum ne bilemiyorum

Stocklarla ilgili olabilir şu anda eski fiyatlarla sipariş verilebiliyor internetten , tabi magaza şubelerinde Durum ne bilemiyorum

Ama vatan bilgisayar zam yapmamış fiyatlara diğer mağazalarda hep apple'in belirlediği fiyatlar ile uyuyor fiyatları

LG G2 7 Ağustos 2013'te tanıtılmış, iPhone 5S 20 Eylül 2013 aralarında 1 ay var. Şu an 5S'te 2 yıla yakın güncelleme almış oluyor aynı LG G2 gibi ve gram kasma yok Onu geçtim iPhone 5 daha eski bir cihaz o bile hala güncelleme alıyor ve gayet hızlı bir cihaz. Zaten günümüzdeki telefonların ömürleri 2-3 yıl anca daha da düşürmeye çalışıyorlar. Hayırlısı

Kasıyor demedim ki zaten. 5 de 5s de iyi ama android için 2 yıl geçince kasıyor diyorlar o yüzden dedim. Şuan kasan 4s

Kasıyor demedim ki zaten. 5 de 5s de iyi ama android için 2 yıl geçince kasıyor diyorlar o yüzden dedim. Şuan kasan 4s
Oo hocam 4S 4 yıllık cihaz onu iOS6'da bırakanlar iyi yaptı, gerçi uygulamalar yüzünden geçiş yapmıştır belki onlar bile

bende diyorum iphone 5s neden 100 tl zam geldi

not 4 de 100 tl zam geldi ne iş ?

Koreliler trip atıp bizim Amerika'dan eksiğimiz ne bizim de dolardan payımız olsun demiştir.

bunlar hep vestelin yüzünden kahrolsun vestel

Tepkiler: Luck Star

0MG90

Üye
Vestel, Casper, GM hepsi dahil sadece Vestel değil

Gm kendi ürettiği telefonu var mı ki

Vestel, Casper, GM hepsi dahil sadece Vestel değil
Yerli telefon üretilmese fiyatlar ucuzlayacak miydi yani?
Biz uretemiyoruz bari vergiyi düşük tutalım gibi bir anlayış olduğunu sanmıyorum ekonomi yönetiminde

0MG90

Üye
Sonuçta böyle bir şey yaptı hepsi

Biz uretemiyoruz bari vergiyi düşük tutalım gibi bir anlayış olduğunu sanmıyorum ekonomi yönetiminde
Saçma bencede ancak düzgün telefon uretilse güzel olurdu. İthal telefonlara yeni bir vergi eklendi bu düşünceyle.

0MG90

Üye
Evet daha düşük olabilirdi.
Ben 1200 lirayı Casper telefonuna vereceğime 1300 liraya neden Sony almayayım veya LG? Casper telefonu dediğim şeyde Çin malı telefon. ZTE telefonlarını getirip arkaya damga basıp milleti kazıklıyorlar. Baktılar bizim telefonu alan yok herkes marka peşinde vergi sistemini getirtip milleti vazgeçirmeye çalışıyorlar.

Tepkiler: H.TOGAN ve B.A.R.O.N