Apple'dan beklenen açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple'dan beklenen açıklama
Apple, iPhone 4'ün anten sorunu ile ilgili açıklamasının benzerini, bakın bu kez ne için yaptı...
Apple'ın yeni oyuncağı iPad'in satış rakamını açıklayan Apple, dünya genelinde satışa sunulduğu ülkelerde iPad'in 3 milyonun üzerinde sattığını duyurdu.

Ancak yeni iPad'ine kavuşanların bir sorunu vardı: Aşırı ısınma... Bu sorun nedeniyle birçok kullanıcı forumlara şikayetlerini dile getirirken, kimi kullanıcılar "Cihazınızın soğutulması gerekiyor" şeklinde uyarı aldıklarını ve cihazın kendini kapattığını beyan etti.

Apple'den da konuyla ilgili açıklama gecikmedi: "Endişelenecek bir durum yok, iPad 2'ye nazaran A5X işlemci ve retina ekranı, 4G LTE teknolojisi ve 10 saat ömrü olan bataryasıyla çok daha güçlü bir cihaz yeni iPad. Sorun yaşayanların AppleCare'a başvurması yeterli."

Bilindiği gibi Apple, iPhone 4'lerde yaşanan anten sorunu için de ilk başlarda "sorun yok" açıklamasını yapmış ancak daha sonra kullanıcılarına bedava kılıf dağıtmak zorunda kalmıştı.

Daha önce başına gelen batarya ve anten sorunları nedeniyle bu kez daha dikkatli davranan Apple'ın yeni iPad'inde aşırı ısınmaya neden olan bir uygulama da tespit edildi. Infinity Blade II ismini taşıyan ve kurulumunun ardından neredeyse 600 MB'ın üzerinde bir alana ihtiyaç duyan oyun çalıştığında cihazın sıcaklığı hızla yükselmeye başlıyor. kaynak : samanyoluhaber
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt