Apple'dan 3 farklı iPhone 7 versiyonu gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'dan 3 farklı iPhone 7 versiyonu gelebilir
Apple, bu sene iki yerini üç iPhone 7 akıllı telefon modeli sunabilir.



İlk iPhone akıllı telefon modeli ile 2007'de tüm dikkatleri üzerine çeken Apple, akıllı telefon pazarının temellerini atmış ve Samsung başta olmak üzere bir çok firma tarafından farklı modeller pazara sunulsa da 2016 ilk çeyreğe kadar her sene satış rakamlarını artırmasını bilmişti. Bu sene ilk çeyrekte ise firma, ilk kez düşüş yaşadı.



Firma geçtiğimiz sene Eylül ayında 4.7" ve 5.5" ekrana sahip iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki yeni akıllı telefon modellerini pazara sunmuştu ve Mart ayında da firma iPhone SE adı ile gelen yeni 4" ekranlı akıllısı ile adından söz ettirdi.

Bu sene firma yeni bazı duyurular daha gerçekleştirecek ve önceki modellerde olduğu gibi bu sene de yine Eylül ayında duyurularını yapması bekleniyor. İddialara göre Apple yeni iPhone 7 akıllı telefon modellerini bu etkinlikte duyuracak. Ayrıca aynı etkinlikte Apple'ın yeni iPad modellerini de sunacağını tahmin ediyoruz.

Farklı kaynaklardan devamlı olarak Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısına dair bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Çin üzerinden gelen yeni bir rapor, Apple'ın üç farklı iPhone 7 modeli sunacağı şeklinde. Ayrıca Pegatron ve Foxconn gibi Apple'ın iPhone üreticisi fimalar üzerinden de iPhone 7 üretimlerinin başladığı şeklinde de iddialar gelmekte.

Bilgilere göre iPhone 7 yanı sıra iPhone 7 Plus ve ayrıca iPhone 7 Pro ya da iPhone 7 Plus Premiumadına sahip akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıkacak.

iPhone 7 Plus versiyonu çift arka kamera tasarımı ile gelebilir. Plus versiyonlarından birisi OiS desteği içerecek ve diğeri de 2-3 optik zum ile sunulacak.

Ancak şu an için kesin bir bilgi bulunmadığını da belirtelim.

Apple'dan 3 farklı iPhone 7 versiyonu gelebilir
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
iphone 7 premium artık garanti 6milyarı bulur :ehe :ehe
 

Frkncbk

Üye
6 bin liradan cikartmaz kanka yok daha neler yurt disinda 1500 dolara telefon satamaz bizim ulkede satar da ...
 


Üst Alt