Haber Apple'dan 2M'lik Lighting Kablo !

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Apple'dan 2M'lik Lighting Kablo !
Apple Şarjda İpad , Telefon Kullananları Düşündü , Ve 2 Metrelik Lighting Kablo Çıkardı ! Üstelik 75 TL !
İşte 2 Metrelik binevi Şarj Kablosunun Detayları :

Ürün Bilgileri
  • Bu 2 metrelik USB 2.0 kablosu, Lightning konnektörü olan iPhone, iPad veya iPod'unuzu, eşzamanlamak ve şarj etmek için bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına veya bir elektrik prizinden rahatça şarj etmek için bir Apple Güç Adaptörüne bağlamanızı sağlar.
Uyumlu Cihazlar :
iPhone modelleri

• iPhone 5 5C 5S 6 6+
iPad modelleri

• iPad 4 iPad mini Retina Mini Eyr
iPod modelleri

• Nano Touch 5 T5 16GB
  • İşte ürünün Linki :

• Emeğe saygı bir teşekkür yeter :)

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Haber için tşk: fakat nabim ben 2 metrelik kabloyu boyum o kadar değil :ehe heryerde prizler nokia bu işi çok iyi halletti aslında kablo olmadan şarj :good:

Benim telefonun kablo fazla bukmekten açılmıştı yavaş şarj ediyordu gittim yenisi 50 tl dediler verdik baktım kablo eskisinin 2 katı :(

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Evet nasıl olsa alacaklar diye kablo satan firma ancak apple olabilir. Yeni arka kapak ve batarya tasarlamak gibi bir düşünceleri yok.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve B.A.R.O.N
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Aslında bana orjinal kablo kısa geliyo bu kaç paradır ki :hmmm

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Benimde 30pinli almam lazım bir tane galiba bana gelen çakma kablo hemen şarj etmiyor iPadi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
arkadaşımın orjinal kablosu bozuldu çakma kablolarla idare ediyo valla kabloya gözüm gibi bakıyorum ben bozulmasın diye çakmaları telefonuda bozabiliyomuş :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Ben ikinci el aldım ondan:D Orjinaller kolay kolay bozulmaz

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben ikinci el aldım ondan:D Orjinaller kolay kolay bozulmaz
arkadaşım bozdu 6 aya :D hatta bozduktan sonra 3 tane çakma kablo aldı birinin ucu telefonun içinde kaldı biri dipten koptu şimdi 3.yü kullanıyo bakalım ona napcak :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
arkadaşım bozdu 6 aya :D hatta bozduktan sonra 3 tane çakma kablo aldı birinin ucu telefonun içinde kaldı biri dipten koptu şimdi 3.yü kullanıyo bakalım ona napcak :D
Hor kullanmıcan işte

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben orjinal kabloyu bukerek içi açılmıştı sonra orjinal olmayan bir kablo aldım yavaş dolduruyor ama iş görüyor

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben prizden hiç çıkartmıyorum şarj aletini zaten dümdüz duruyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Serhan
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben çıkarıyom ya onların ömürleri oluyo ya çabuk bitmesin :ehe

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
Prizde durunca telefona bağlanmadan öyle sallanıyor o zaman ömürleri azalıyor mu ? :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben pirize giren yeri diyom ya hem elektrik harcıyo hemde ömrü kısalıyo :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben akım gitmiyor zannediyordum öyle :D Çıkartayım o zaman annem eskiden askıya asıyordu şarj aletimi :gul:

fk555897

fk555897

Üye
75 TL çok değil mi?

• Beğen
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bu şarj kablosu ile dünya para kazanıyorlar. Diğer yan sanayi kablolar beş para etmez illa orginal almak gerekiyor. Az birşey kaliteli yapsalar gene alınır ama nerde

• Beğen

Üst Alt