Yardım Apple Yetkili Servisleri Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Apple Yetkili Servisleri Hakkında
Merhaba arkadaşlar, şu an Nokia Lumia 920 kullanıyorum ve Teleservice'den çok çektim. Ben de hem Windows Phone'un oturmadığından, hem yavaş gelişiminden dolayı Ekim'de iPhone 6 almayı düşünüyorum. Malum pazardan yeşil muz alıp sararmasını beklemektense, sarı muz alıp keydini sürmek istiyorum. Almadan önce bir ön araştırma yapmak istedim. Sorularım şunlar:
1- iPhone'ların servisleri diğer telefon markalarına göre nasıl hizmet veriyor memnun musunuz?
2-iPhone'lara bakan yetkili teknik servis firmaları neler?
3-iPhone'lara bakan yetkili teknik servisler arasında en çok memnun kaldığınız servis hangisi?

Sorularıma cevap veren arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
1 kvk 2. genpa iki serviste bakiyor ama hangi garanti firmasinin kayit altindaysa o ucretsiz yapar. Benim tavsiyem kvk'lı almanizdir zaten ondan bir iyiside genpa

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
1 kvk 2. genpa iki serviste bakiyor ama hangi garanti firmasinin kayit altindaysa o ucretsiz yapar. Benim tavsiyem kvk'lı almanizdir zaten ondan bir iyiside genpa
Ben Apple Store'dan almayı düşünüyordum ama nasıl seçeceğim o zaman garantiyi ?Birde Nokia'nın Teleservice'ne göre nasıl servisler ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eger apple storedan alirsaniz garanti yönünden daha saglam olur,nokia'nin teleservis'i yada samsung'un telpasi diyip bir genelleme yapmayayim ama appstore garantisi olacagindan daha düzgün olacagi dogru

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Başka servislerle haşır neşir olan arkadaş yok mu?

Üst Alt