Apple vs. Android

İ phone mu Android mi , Neden

• İ phone

Kullanılan: 6 14.0%
  • Android

Kullanılan: 32 74.4%
  • Windows phone

Kullanılan: 5 11.6%

• Kullanılan toplam oy
    43
benim aklım windows phone'da nokia'ya geri dönmek istiyorum

sacid589

Üye
Kullanıma göre değişir ne yazsak boşuna.
Bu arada bu başlıklara çok gıcık oluyorum. Apple işletim sistemi değil ya Apple vs. Google yap ya da iOS vs. Android yap.
Niye bu kadar takıldınız ne farkı var anlayan anlıyor

Tepkiler: legolas29

eaagent

Üye
Aman aman savaş çıkar.

0MG90

Üye
Aslında firmalar

Ama kullanıcıları

Tepkiler: .NeXuS., Jsnow492, SHS ve 1 kişi daha

eaagent

Üye
Valla firmalar öylemi bilemiyorum .miilet birbirine gönderme yapıp duruyor. Hele Samsung ve Apple ...

Konu Sahibi
ben özgürlükçüyüm android iyi ama çok kasıyor zaman geçtikçe
1.5 sene önce z aldık en iyi telefondu şimdi kasıyor:S

Tepkiler: B.A.R.O.N
    Konu Sahibi
Yani en kötü format
format biryere kadar hacı demek istediğim benim şu ki yeni android sürümü çıkıyor yükselttikçe kasıyor telefeon bu olay apple daha az ama diye düşünüyorum

Tepkiler: B.A.R.O.N

sacid589

Üye
format biryere kadar hacı demek istediğim benim şu ki yeni android sürümü çıkıyor yükselttikçe kasıyor telefeon bu olay apple daha az ama diye düşünüyorum
Allahını seversrn nası daha az ios 7 iphone 5 aşağısında leş gibi kasıyor

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
Tabiki android. Zaten ios almak için hiç bir sebep yok ortada; hele root rom nedir biliyorsanız hiç bulaşmayın Apple'a. Bi poweramp bir mx player bir de es file android seçmeye yeter. Ancak ya LP ile gelen ya da LP alacağı kesin bir cihaz alın. Android Runtime ve trimm önemli bir özellik.

Tepkiler: sacid589
    Konu Sahibi
rom root çok faydalı oluyor android de , zaten official olarak hepsi leş resmen
bakalım android alırızbelki z2 filan ucuzluyor gittikçe g2 filan

Tepkiler: -Emre

0MG90

Üye
Xperia Home leşse (Sense4 dahil) ben Android'i bırakırım

Konu Sahibi
Xperia Home leşse (Sense4 dahil) ben Android'i bırakırım
gereksiz şeyler var , şimdi 800 tl nin altındaki çoğu samsung sony lg telefonlarında gereksiz uygulama var ve özelliklede samsung teması çok yer kaplıyor bence bundan kastediyorum ''leş derken yoksa sony en beğendiğim arayüz benim. gereksiz uygulama olarak bahsediyorum ben .

Her ne kadar iOS stabil olsa da androiddeki ozgurlugu iOS ile yakalayamiyorsunuz. iOS stabilitesini yakalamak bi cm romuna bakiyor

Tepkiler: The Pancar
Allahını seversrn nası daha az ios 7 iphone 5 aşağısında leş gibi kasıyor
iphone 5 aşağısında bi 4s var halen güncelleme alan oda 4 sene önce çıkmış bir cihaz, hangi android cihaz 4 sene destek almış? destek almışta kasmamış.

Jsnow492

Üye
iOS Kapalı Kutu Deselerde Ben iOS u tercih ederim.Çok Stabil Ve Hızlı Tabi Kısıtlamalar var ama anroidde root oldugu gibi iOS da da jailbreak var.