Öneri Apple ve Samsung

Sponsorlu Bağlantılar

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Apple ve Samsung
Sa arkadaşlar herkeze iyi forumlar.. sizlerden bir konuda öneri almak istiyorum ben 3 yıldır android kullanıcısıyım ilk androidir galaxy aceydi şu anda galaxy s4 (4.4 surumu) kullanıyorum sarj sorunu guncelleme sonrası bazen dokunmatikte sorunlar oluşması ve birkaç ufak sorun haricinde telefonumdan memnunum.. arkadaşımda iphone 5 gördüm tasarım kamerası felan hoşuma gitti gerçekten size göre geçiş yapmalımıyım 5 e değil sadece 5s veya 6 geçersem benim için artıları ve eksileri neler olur ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

thuglife

thuglife

Üye
İphone 5 kullanıyorum tavsiye ederim pişman olmazsın telefonun hızına ve kasmamasına hayran olursun ilk başlarda s4 den iphone geçtiğin için ekranı küçük gelebilir ama zamanla alışırsın.

• Beğen
Tepkiler: b.k
mehmettech

mehmettech

Üye
Bence,iphone 6 yı bekle.4,5ay var ama appledan büyük değişiklikler bekleniyor.Hem,en güncel cihazı alırsın hemde en son

Ama dersinki beklemek istemiyorum,5s alman daha güzel olur :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iphone 5'in kamerası s4 e göre kötü fakat iphone 6 al derim S4 ten 5s e ekranda çok sıkıntı yaşarsın.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben sırf stabilite için bile geçebilirim. Ekran sorun yapabilir ama alışırsın. Özgürlük ve kişiselleştirmeden feragat etmen lazım. Kısacası asıl sorun bu ;

Özgürlük mü ? Stabilite mi ?

harmless07

harmless07

Üye
iphone 6 yi bekle derim hem gecis yaptigin icin ekran buyuklugunde pek sorun yasamazsin

0MG90

0MG90

Üye
6 çıkana kadaaar, iyi misiniz? 5s al kafan rahat olsun.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
5 yada 5S e geç

fk555897

fk555897

Üye
Bence biraz daha bekle ve iPhone 6 çıkınca 6 al.

thuglife

thuglife

Üye
İphone 6 ilk çıktığında pahalı olabilir kaldıki ne zaman çıkacağıda belli değil onu bekle bunu bekle bu işin sonu yok.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hazır beklemişken 6s i bekle. :zong:
5s al. :oke:

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bende ıphone hayranlığı oluştu sanırım çok önemli değil ama apple cihazlarına bluetooth kullanmıyormuş bunun gibi ufak tefek konularda sıkıntı yaşarmıyım sizce sarj konusun da açıkçası sabırsız bir insanımdır ıphone 6 ne zaman çıkar bilemiyoruz ve çok uçuk fiyatla çıkıyor bu telefonlar bir telefona en fazla 2100 tl verebilirim tabi apple gerçekten devrim açacak bir cihaz tasarlarsa ister istemez değişir sonuçta heves ediyoruz alıyoruz sıkılıyoruz bu kadar çok para vermek ne kadar doğru bilmiyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet kendisinden başkasına jailbreak falan yapmadığın sürece bluetooth la bişey gönderemezsin. Iphone a o parayı verip sıkılıp bi kaç sene sonra satmak istediğinde fazla zarar yapmazsın

sLeepLe

sLeepLe

Üye
6 için ekran konusunda büyük bir beklenti olmasın bence çok bir fark olmıycak ki o kadar ay beklemek canını sıkabilir o yüzden 5s al keyfine bak derim :) zaten artık bluetooth ile dosya paylaşımı bitti gibi herkes whatsaptan ya da başka yerlerden birbirine resim atıyo müzik desen itunestan dönüştürüp atıcaksın :) kendi kararın şahsen ben 5s almayı düşünüyorum stabilite önemli benim için :)

harmless07

harmless07

Üye
5s inde sarji cabuk bitiyor diyorlar o kadar kotu mu hic mi dayanmiyor

phasan

phasan

Üye
5s sarjı cabuk bıtmıyor kullanıma gore her telefon degışır

sLeepLe

sLeepLe

Üye
şarjı oturttuğun zaman ve kullanmayı bildikten sonra günü tamamlıyor :oke: mesela ekranı görebildiğin yerde hala ekran ışığını full kullanmayıp kısarsan tasarruf edersin bunun gibi bir çok şey var :)

b.k

b.k

Üye
iphone 5'in kamerası s4 e göre kötü fakat iphone 6 al derim S4 ten 5s e ekranda çok sıkıntı yaşarsın.
İp5'in kamerası s4'e göre kötümü ?? :D5s'in şarjı kötü değil %100 şarjdan akşam 6'da çıkartıldı biraz kurcalandı oynandı 25 dakika filan sonra olduğu gibi bırakıldı, gece 22:00'da şarja baktığımda %100'du tekrar wifi filan bir kaç mesaj atıldı gece 00:00'da %98'di ertesi gün sabah bakıldığında şarj %96'dı gün içinde konuşma yapıldı iş yerinde herkes aldı baktı kurcaladı filan öğleden sonra saat 17:59'da şarj %77'di daha sonra yine bir kaç wifi ile internete girildi mesaj atıldı gece %60'dı ve hiç bir şekilde şarja takılmadı, ertesi sabah telefona baktığımızda şarjı %48'di yine şarja takılmadı öğlene doğru şarj %25 oldu akşam saat 16:40'da şarj %8'deyken şarja taktık. bu arada konum servisleri tamamen kapalıydı ekran parlaklığı otomatikte bu şekilde kullanıldı

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve 0MG90
sLeepLe

sLeepLe

Üye
wifiden bağlanıp gezinince zaten çok şarj yemiyor hücresel veri kullandığında daha çok yiyo. tabiki tasarruflu kullanıldığında kullanım süresi uzatılır bence gayet hoş bir cihaz

b.k

b.k

Üye
wifiden bağlanıp gezinince zaten çok şarj yemiyor hücresel veri kullandığında daha çok yiyo. tabiki tasarruflu kullanıldığında kullanım süresi uzatılır bence gayet hoş bir cihaz
Hücresel veri edge ile kullandığın zamanda fazla şarj yemiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt