Apple ürünleri ile yeni tanışanlar için?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
Oyun,uygulama nasıl yüklenir?(cihazı kullanarak)
Jailbreak nedir?
Normal telefonlarla-multimedia cihazlardan farkları nelerdir?

kuwaie

kuwaie

Üye
Şimdi ilk olarak Jailbrake'i anlatayım sana. Mesela iPhone aldın diyelim. Eğer jailbrake olayını yapmazsan, itunes üzerinden her programı paralı almak zorunda kalırsın (en genel ifadeyle). Ama jailbrake yaparsan, her programı bedava indirebileceksin. Jailbrake zorunlu değil ama çok önemlidir. Jailbrake nasıl yapılır diye soracak olursan, telefonunun sürümüne göre değişir. Forumda onu araştırıp bulabilirsin.
Oyun-uygulama nasıl yüklenir soruna ise; cihazını bilgisayarına bağlayacaksın. Sonra itunes açılacak. Apple cihazınla ilgili her şeyi itunes üzerinden yapmak zorundasın başka yolu yok. Ondan sonra indirdiğin oyunu veya uygulamayı itunes'a atacaksın. Oradan da itunes'da iphone (veya ipod herneyse) bölümüne gelip "sync" tuşuna basacaksın. Bu kadar basit.
Multimedia cihaza Nokia N73'ü örnek verebiliriz mesela. O tip telefonlar multimediadır. Ama iPhone "akıllı telefon" türündedir. Dokunmatik olması yanıyla da multimedia telefonlardan ayrılır.
Soruların olursa sorabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

kutluay5

kutluay5

Üye
4.0.2 jailbreak çıkarmı onu merak ediyorum ocak ayı civarında iphone4 alabilirim almanyadan?

kuwaie

kuwaie

Üye
4.0.2 sürümü için sanmıyorum ama ondan bir sonraki sürüm olan 4.1 için çıkacak diyorlar.

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch üzerinden app store dan ücretsiz uygulamalrı jailbreak siz alabiliriz değil mi?
bi de jailbreak li uygulamaları bulabileceğim site vb. önerirmisiniz?
TEŞEKKÜÜRLR...

--------------- Ekleme ---------------

unutmuşum bu mb mc serisi fln bu olay nedir?

atakax

atakax

Üye
ipod touch üzerinden app store dan ücretsiz uygulamalrı jailbreak siz alabiliriz değil mi?
bi de jailbreak li uygulamaları bulabileceğim site vb. önerirmisiniz?
TEŞEKKÜÜRLR...

--------------- Ekleme ---------------

unutmuşum bu mb mc serisi fln bu olay nedir?

maxicep.com

kuwaie

kuwaie

Üye
Ücretsiz uygulamaları tabi ki jailbrakesiz alabilirsin. Ama ücretli olanları beleşe getirmek için jailbrake lazım. Ayrıca jailbrakeli uygulama diye birşey yok. Sen jailbrake yaptığında cihazının ana ekranına "Cydia" adlı bir program gelir. Cydia'ya girip uygulamaları indirirsin. mc serisi derken ne demek istedin anlamadım?

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
    Konu Sahibi
mb mc arkada yazan model numaraso o neyi değiştiriyor??

kuwaie

kuwaie

Üye
Onun hakkında bilgim yok kusura kalma.

kutluay5

kutluay5

Üye
benim istedğim bi program var onu burda bi arkadaş paylaştı aldım ondan ama biri telefonun jailbreaksizse yükleyemezsin demiş doğru mu ? slovoed deluxe istemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt