• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Apple Türkiye: Apple Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple Türkiye: Apple Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi
Apple’ın en çok gelir elde ettiği pazarlar arasında başı çeken Türkiye’de distribütörler aracılığıyla satış yapan Apple artık bir şirket kurdu. Dünyanın en büyük teknoloji firmaları arasında ilk sıralarda olan Apple firması, Türkiye’de Apple Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi ismiyle önemli bir rol üstlenecek. Türkiye’de üstlendiği bu rol ile birlikte, ülkemizde satışa sunduğu cihazlarında ise önemli bir fiyat düşüşü gözlenmesi bekleniyor.

Hatta kamuoyunda konuşulan bilgilere bakılırsa, Apple Türkiye’de bir dağıtım şirketinin yanına fabrika bile açmayı düşünüyor. Apple'ı Türkiye'de iki ABD'li ve bir Fransız yönetecek. Gary Joseph Wipfler, Elizabeth Rafael, Olivier Jacques Marie de Canson'dan oluşan bu üç isim de münferit müdür sıfatıyla görev yapacak ve üst düzey görevleri üstlenecek.

( Apple artık Türkiye pazarında )

Ancak belirli kesimlerin ve kaynakların yaptığı haberlere bakılırsa Apple’ın Türkiye pazarına atılmasındaki en büyük sebep, iTunes’in 2010 yılının Kasım ayında Türkiye’de görev üstlenecek olması. Küçük bir notuda sizlere aktarmamızda fayda olacağını düşünüyorum. iTunes’in Türkiye pazarında işleve girmesi ile birlikte korsan CD satışlarının azalması ve sanatcıların çok daha iyi bir ücret kazanması bekleniyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Haber biraz abartılı gibi görünüyor

mehmet 1905

Üye
Ben bırakın korsan indirmeyi 2 aydır tek bir müzik bile indirmedim. Değil ki parayla alacağım. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt