Apple Turkcell'e Mail Attı İphone 5 Kasımda Gelecek !

Konu Sahibi
Apple Turkcell'e Mail Attı İphone 5 Kasımda Gelecek !

Daha önce eylül ayında çıkacağı söylenen iPhone 5 ‘in şimdi de kasım ayında çıkacağı söyleniyor.

Shift Delete’in yaptığı habere göre Apple Turkcell çalışanlarına iPhone 5’in kasım ayında çıkacağını bildiren bir mail attı. Telefon şirketleri telefonlarını piyasaya sürmeden önce GSM şirketleriyle anlaşma yapmak zorunda olduğundan bu bilginin gerçek olduğu belirtiliyor. Bu durumda iPhone 5’in eylül ayında çıkacağına yönelik söylentiler son buluyor.

Hadilen Adamlar Belki Turkcell diye bi marka bilmiyolar bide mesaj atsınlar

Konu Sahibi
Hadilen Adamlar Belki Turkcell diye bi marka bilmiyolar bide mesaj atsınlar
bence fazla küçümsüyorsun Turkcell'i sonuçta birçok alanda ilkleri çeken bir firma. Apple daha dünkü çocuk şimdi bana anlattırmayın cube bilgisayarında yaptığı başarısızlıkları !

rapege

Üye
O zaman neden 4 Ekimde tanıtılacak konferansta ?

Yalan haber mail falan atılmadı kim sallamışsa her kezi inandırmış daha tanıtımı yapılmayan bir ürünün mailini kesinlikle atmıyor apple

daha dünkü dediğin firmanın amerikan hükemetinden daha fazla nakit parası var

Tepkiler: Mau5Trap

SeKo_75

Üye
birader sen turkcell demi calisiyorsunda mail gelmis felan filan idda ediyon )) hadi onuda gectim sanirim maili yanlis tercume ettirmisler )) iphone 5 yerine 4s çikti

RonaS

Üye
Koskoca AT&T duracak herifler Allahın Turkcelline mail atacak hadi ordan Ben Apple Olsam Turkcelle Gelen kadar bu müjdeyi vereceğim one class Firmalar Var.Ayrıca Apple bişey söylemedi sen İphone 4s i Tanıtacan millet koşup alacak sonr apat diye alın buda İphone 5 adam 4ü satıp 4s alıyo 4s satıp 5 mi alıcak küfür ederler Allahıma Dinime. (Ben olsam )