Haber Apple, Steve Jobs’un kemiklerini sızlatacak!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Apple, Steve Jobs’un kemiklerini sızlatacak!
Apple yakın zamanda Steve Jobs’un hayatta olsa nefret edeceği bir dokunmatik kalem patentledi.

Steve Jobs tüm dokunmatik kalemlerden nefret ediyordu. iPhone’u ilk tanıttığı MacWorld 2007 organizasyonunda dokunmatik kalemlerle oldukça sağlam bir şekilde dalga geçmişti.

Kim bir dokunmatik kalem ister ki?” dediği zaman kalabalık gülmüş, o da “Gidip bir tane edinmek zorundasınız, bir yerlere koymak zorundasınız, kaybedersiniz, iğrenç. Kimse dokunmatik kalem istemez

Apple'ın patenti inanılmaz derecede şaşırılacak bir şey değil ancak Steve Jobs'tan sonra böyle hareket etmeleri düşündürücü.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, .NeXuS., B.A.R.O.N ve 1 kişi daha

avast

avast

Üye
Ya hocam 3.5 - 4 inc icin dokunmatik kalem istemez kimse ama sen iphone 6+ yapiyosan kaleme şaşırmamalı bence

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Jobs zaten şimdiye kadar mezarda takla atmıştır. Jobs'ın istemediği her şeyi çıkardılar :)

• Beğen
Tepkiler: çaminci, ___kaptan___, csbaz ve 5 diğerleri
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Dokunmatik kalemlerden ben de hoşlanmam.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ben karşıyım. İlk önce cihazı 4inç yaptılar tamam ama iPhone 6 ve 6Plus ne öyle? iPod Classic satıştan kalktı, iPod Touch çıkacak mı belli değil, iPad'in minisini yaptılar belki seneye 12inçlik modeli gelecek...

avast

avast

Üye
Ben karşıyım. İlk önce cihazı 4inç yaptılar tamam ama iPhone 6 ve 6Plus ne öyle? iPod Classic satıştan kalktı, iPod Touch çıkacak mı belli değil, iPad'in minisini yaptılar belki seneye 12inçlik modeli gelecek...
Bikere iphone a kalem olursa sacma olur

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note serisiyle yarismak icin iyi adim. Apple anlasilan Samsung un ekmegiyle oynayacak :ehe:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
geleceğe dönük ne düşünüyolar bilemeyiz ama şuan yaptıkları her hareket saçma oluyo doğrusu. 6+ ta sadece ekranın büyüklüğü değil iki modelde de güç tuşunu yana koydular ben buna bile sinir oldum o tuş üstte güzeldi

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
geleceğe dönük ne düşünüyolar bilemeyiz ama şuan yaptıkları her hareket saçma oluyo doğrusu. 6+ ta sadece ekranın büyüklüğü değil iki modelde de güç tuşunu yana koydular ben buna bile sinir oldum o tuş üstte güzeldi
He bir de o var demi kilit tuşunu yana almışlar Applea yakıştıramadım.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
He bir de o var demi kilit tuşunu yana almışlar Applea yakıştıramadım.
Aynen herkes yanda yapıyor zaten senin Üstte olması iyiydi ama onda da telefon büyüdü rahat kullanılsın diye yapmışlardır :zzz:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Apple ye yakışmaz ki kalem. Lumialara da yakışmaz mesela. Ya çin malı televizyonlu dokunmatik telefonlara yakışır, yada note serisine yakışır kalem

furkankaya559758

Üye
Steve Jobs öldükten sonra Apple Steve Jobs'un istemediği her şeyi yaptı. Mesela büyük ekranlı İPhone şimdi de bu kalem.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 ve Note 4 deki gibiyse neden olmasın? :)

szqn55

szqn55

Üye
kalem olmadan resim filan nasıl çizeceksin parmakla çizilmiyo işte

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Koradam

Üye
O degilde bu kalem de bükülür :D

• Beğen
Tepkiler: çaminci, csbaz, szqn55 ve 1 kişi daha
Murat Alper