Haber Apple, Siyah iPhone 7 ve iPhone 7 Plus stoklarının tükendiğini doğruladı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, Siyah iPhone 7 ve iPhone 7 Plus stoklarının tükendiğini doğruladı
Apple tarafından bu sene Jet Black renk seçeneği eklenen iPhone 7 ve mat siyah iPhone 7 Plus'ın stokları tükendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple tarafından gelen açıklamaya göre yeni siyah iPhone 7 modelleri oldukça fazla ilgi görüyor. Siyah iPhone 7 ve 7 Plus ön sipariş ile alınmadıysa 16 Eylül tarihinde Apple Store'da siyah iPhone 7 modellerini stokların bitmesinden dolayı bulamayabilirsiniz.

Önümüzdeki haftalarda siyah iPhone 7 ve 7 Plus'ın tekrar stoklara girmesi bekleniyor.

Ekli dosyalar

Tepkiler: Cezzbedici3 ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
2017 ayfonun senesi olacak gibi

0MG90

Üye
Yine beklenen oldu. İlgi çok fazla. Şaşırmadım açıkçası, yurtdışında millet rahatça alabiliyor. Bizdeki gibi 2-3 katı fiyat yok.

furyzer0

Üye
Her yeri parmak izi ve çizik olunca da o kadar ilgi görecek mi acaba? Bence seneye bu renk pek satmayacak.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

Türkiyeye Ayırdıkları Stoklardan Versinler Nasılsa Burda Çok Satmayacak

furyzer0

Üye
Türkiyeye Ayırdıkları Stoklardan Versinler Nasılsa Burda Çok Satmayacak
Hiç olur mu kapış kapış gider. Masaya koydun mu çok şekil durur İki böbrek fazlalık zaten bir tanesini satarlar

Tepkiler: DarkredBlue61
Hiç olur mu kapış kapış gider. Masaya koydun mu çok şekil durur İki böbrek fazlalık zaten bir tanesini satarlar

Ahahaha Hadi Bi Böbrekte Ben Vereyim Kampanya Yaparız Valla Millet Evkura Gidiyor Yada Oparatörden 10 Tllik Şeyi Taksit Yapıp 20 TLye Alıyor Havasıda Bar Cinsinden Ölçülemez Bile O Derece Hava Atarlar.

man20

Üye
Böbreğini satacak olan varsa benimle iletişime geçsin. Ticarete dökmeyi düşünüyorum