Haber Apple: Simsiyah iPhone 7 Çizilebilir

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Apple: Simsiyah iPhone 7 Çizilebilir
Apple, 7 Eylül etkinliğinde duyurduğu iPhone 7' nin yepyeni rengi jet black (simsiyah) için cihazın özenli kullanılmadığı taktirde çizilebileceği konusunda hayranlarını uyardı.




Türkiye için "simsiyah" kod adıyla gelecek olan yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus renk seçeneği, parlak siyah renkte ve aslında piano black olarak bilinen renk olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça beğenilen ve kaliteli bir imaj sağlayan bu renk ile ilgili birkaç önemli noktayı söylemekte yarar var.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı Jet Black renkte tercih etmek isteyenler için, dahili hafıza konusunda farklı bir sınıflandırma yapıldı. Jet Black renge sahip olmak istiyorsanız, cihaz dahili hafızasını minumum 128 GB seçmeniz gerekiyor. 128 ve 256 gb olarak sunulan bu renk seçeneğinde, diğer tüm renklerde giriş seviyesi olarak sunulan 32 GB dahili hafıza opsiyonuyla almak mümkün değil.

Diğer bir konu ise, parlak siyah olan bu kasa rengi için, Apple tarafından kolayca aşınabileceği ve çizilebileceği konusunda müşteriler uyarıldı. Oldukça kaliteli ve birden fazla aşamadan geçirilen bu renk kasada, Apple yetkilileri yine de cihazın diğer renklere göre çok daha dikkatli kullanılması gerektiğini, zamanla yüzeysel çizikler oluşabileceğini ve bu konuda hassas müşterilerin cihazı bir kılıf yada koruyucu ile kullanmaları gerektiğini tavsiye etti.

Kısacası; yeni iPhone 7 veya iPhone 7 Plus' ı Jet Black (simsiyah) renk ile tercih etmek istiyorsanız, önce hafıza seçeneklerini ve ardından çizilme ihtimali konusunda hassas düşünüyorsanız bir koruyucu kılıfla kullanmanız gerektiğini söylememiz gerekiyor.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu çizilme olayı neredeyse tüm arabalarda bile yaşanıyor. Siyah rengin genel sorunu.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar
The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Diğer markalarda jet black rengini yaparsa şaşırmam
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Samsung ve Nokia'da bolca gördüğümüz piano black rengi su geçirmez nano kaplamayla süsleyip piyasaya yeni birşey gibi sunma işini de ancak Apple yapardı. Tebrikler, Amerika'yı keşfettiniz(yeniden) :)
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
yanlış düşünüyoruz bence hocam adamlar çalsada çırpsada başarısı ortada reklamın iyisi kötüsü çalıntısı olmaz genel anlamda hep gündemde kalabiliyorsa bence başarılı sayılır
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Jet Black, Piano Black veya Simsiyah vs gibi parlak siyah renk için ideal materyal Xiaomi Mi 5 Pro'da olduğu gibi seramiktir. Onun dışında çizilme olarak belirtilen "harelenme" olayı mutlaka oluşur. Tabi bunu engellemenin ya da oluştuktan sonra gidermenin de yolları mevcut
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Pasta cila yapsınlar.
 


Üst Alt