apple mi samsung mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
staryum

staryum

Üye
Ona cpu dan gpu ya geçiş değilde recent sisteminden oyunu tekrar yükleme süresi diyelim.

Androiddede OpenGl 2.0 var.hatta sürekli aktif olarak
Androidde'ki OpenGL 2.0'ı eklemeyi unutmuşum. Herkes anlasın diye CPU'dan GPU'ya geçiş hızı dedim. :)

- - - Eklendi - - -

Samsungda giosuna acesine destek veriyo ya destek konusunda bence hiç konuşmasın samsung custom rom olmasa en geç iki senede bitiyo destek
Ace android işletim sistemi ve Ace II'de çıktı. Gio'ya gelirsek onda Samsung Apps var bildiğim kadarıyla. Destek var sonuçta ama apple'de artık 3G'ye oyun çıkmıyor. Bugün elimdeki 3G'yi verdim. Galaxy SII aldım yaklaşık 3 aydır araştırıyordum. Buldum aldım. :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Androidde'ki OpenGL 2.0'ı eklemeyi unutmuşum. Herkes anlasın diye CPU'dan GPU'ya geçiş hızı dedim. :)

- - - Eklendi - - -

Ace android işletim sistemi ve Ace II'de çıktı. Gio'ya gelirsek onda Samsung Apps var bildiğim kadarıyla. Destek var sonuçta ama apple'de artık 3G'ye oyun çıkmıyor. Bugün elimdeki 3G'yi verdim. Galaxy SII aldım yaklaşık 3 aydır araştırıyordum. Buldum aldım. :)
3G 4 yıllık model bi zahmet modern combat açmasını mı bekliyodun samsungun hangi 4 yıllık telefonu yapıyo bunu ? Daha 2 yıllık aceye destek gelmiyo

staryum

staryum

Üye

3G 4 yıllık model bi zahmet modern combat açmasını mı bekliyodun samsungun hangi 4 yıllık telefonu yapıyo bunu ? Daha 2 yıllık aceye destek gelmiyo
3GS'de 3-4 yıllık o neden açıyor? OpenGL biliyorum. İphone 3 4.2.1'de kaldı. İOS 8 çıktı ama bir 3'e 4.3 yapamadılar. Ace diyorsun sen Ace'a 17 ağustosta yazılım geldi.

- - - Eklendi - - -

önümüzdeki günlerde de gelebilir. Ace 800 MHz ve işlemci küçük.

Samet.25

Custom rom diye bir olay var

bende android kullaniyorum custom rom olsa ne yazar ki gercek guncelleme gelmeden ayrica bi rom icin telin brick olma ihtimali var ve ugrasmak gerek bilmeyen adam napcak ? cozulmuyo degil brickler filan tamam ama firmanin guncellemesi varken riske girmek ne kadar mantikli ? ayrica apple i sevmeseniz bile telefonlarina verdigi destegi kimse goz ardi edemez kabul etmeliyiz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende android kullaniyorum custom rom olsa ne yazar ki gercek guncelleme gelmeden ayrica bi rom icin telin brick olma ihtimali var ve ugrasmak gerek bilmeyen adam napcak ? cozulmuyo degil brickler filan tamam ama firmanin guncellemesi varken riske girmek ne kadar mantikli ? ayrica apple i sevmeseniz bile telefonlarina verdigi destegi kimse goz ardi edemez kabul etmeliyiz.

Custom ROM'lar stocklardan daha iyi ve custom rom varken stock rom kullanmak bence çok saçma. Stock kullanmak isteyen gitsin iOS alsın.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Samet.25

Custom ROM'lar stocklardan daha iyi ve custom rom varken stock rom kullanmak bence çok saçma. Stock kullanmak isteyen gitsin iOS alsın.
O kullandıgın telefona baglı s2 s3 note 2 tarzı yüksek performanslı cihaz kullanıyosan tamam custom rom mantıklı ama ace gibi gio gibi cihazlara adam akıllı rom cıkaran yok yani düşük segmente telefonlara ayrıca ios da stock rom kullanıyosun ama android gibi yüksek ram kullanımı yok zaten android de ramını stabil kullansa kimse custom rom yüklemez tek gözden bakıyosunuz olaya samsung kac tane telefonu var bilinmez cıkarıyo cıkarıyo arkasında durmuyo apple ın 6 telefonu var 5 ininde arkasında iphone 2 de kullanılmadıgı için uptade cıkarmıyo mantıklı olmak lazım apple az öz

Symbianize

Symbianize

Üye
O kullandıgın telefona baglı s2 s3 note 2 tarzı yüksek performanslı cihaz kullanıyosan tamam custom rom mantıklı ama ace gibi gio gibi cihazlara adam akıllı rom cıkaran yok yani düşük segmente telefonlara ayrıca ios da stock rom kullanıyosun ama android gibi yüksek ram kullanımı yok zaten android de ramını stabil kullansa kimse custom rom yüklemez tek gözden bakıyosunuz olaya samsung kac tane telefonu var bilinmez cıkarıyo cıkarıyo arkasında durmuyo apple ın 6 telefonu var 5 ininde arkasında iphone 2 de kullanılmadıgı için uptade cıkarmıyo mantıklı olmak lazım apple az öz

Bunu anlatamıyorum insanlara adam ios 8 çıktı diyo biz neden bilmiyoruz ios 8 çıktıysa Allah Allah. 3G ye niye güncelleme gelmiyo diyo 4 yıllık telefon samsungun hangi 4 yıllık telefonuna güncelleme geliyo 4 yıl önce doğru düzgün android bile yoktu eclair mi ne öyle bi sürümü vardı zaten ama gelde anlat furkan sboşuna çene yorma bunlar fan ne desen samsung der objektif olamıyolarki

Samet.25

Bunu anlatamıyorum insanlara adam ios 8 çıktı diyo biz neden bilmiyoruz ios 8 çıktıysa Allah Allah. 3G ye niye güncelleme gelmiyo diyo 4 yıllık telefon samsungun hangi 4 yıllık telefonuna güncelleme geliyo 4 yıl önce doğru düzgün android bile yoktu eclair mi ne öyle bi sürümü vardı zaten ama gelde anlat furkan sboşuna çene yorma bunlar fan ne desen samsung der objektif olamıyolarki

demek istediğim benimde aynı tamam nokıa yı seviyosundur kullanıyosundur veya samsung u veya sony i veya Lg yi ama olay o degıl yiğidi öldür hakkını yeme adamlar 5 telefonada güncelleme veriyo 3 4 5 i ayırt etmiyo ios 6 yı 3gs e verdiler ios8 belki kaldırmıyacak ne biliyon adamın sana kastımı var bişey biliyoki vermiyo.samsung şimdi s2 s3 e note lara güncellemeyi verir 2 sene sonra note 3 cıkar 4 cıkar hiçbirine güncelleme vermez ayrıca hangi samsung tasarımı apple ile bir olur iphonelardaki asalet hic bi telefonda yok apple işini biliyo telefon tablet bilgisayar ipod ipad adamların işi bunlar üzerine kurulu samsung ne yapıyo belli değil camasır makinesi var televizyonu var tableti var pc si var foto makınesi var telefonu var 40 işle birden ugrasan adamla sadece telefon pc tarzı ugrasan adamı niye aynı kefeye koyuyosunuz ayrıca apple gibi kendi işletim sistemini kullanan kac marka varda konusuyosunuz bırakın artık bu tartısmaları konuyuda kapatın gitsin bu böyle uzar gider

PriZm

PriZm

Üye

Tam tersi.Note 2 ve S3 gibi telefonlarda roma ihtiyaç yok

Rom desteği direkt olarak telefonun dünyadaki satış oranı ile alakalı

Samet.25

Tam tersi.Note 2 ve S3 gibi telefonlarda roma ihtiyaç yok

Rom desteği direkt olarak telefonun dünyadaki satış oranı ile alakalı

ben üreticinin cıkardıgı romları demiyorum kişisel yapılan romları diyorum ayrıca ihtiyac yoksa niye rom cıkartıyolar ?

PriZm

PriZm

Üye
ben üreticinin cıkardıgı romları demiyorum kişisel yapılan romları diyorum ayrıca ihtiyac yoksa niye rom cıkartıyolar ?

Bende custom romlqrdan bahsediyorum zaten

Bu tamamen zevk meselesi..

Bkz. Galaxy S en iyi model olmamasına rağmen custom romda Nexuslardan sonra dünyada lider

Jomolocco

Jomolocco

Üye
samsung destek vermiyor ki arkadaslar . dogruduzgun

Samet.25

zaten nabarsan yap olay yazılımda bitiyo altın kaplamada olsa fark etmez :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ne kadar telefon çıkardığı umrumda değil. Bilinçli bi kullancı S varken S Plus almaz zaten. Ace için de romlar var. Gio alan da bi zahmet custom rom beklemesin o telefondan o beklenmez zaten ki, Android denilen sistemi adam akıllı kullanmak için o telefon alınmaz. Gio gibi telefonları alanlar biraz internet olsun zaten Android de var diyerek alıyorlar. Sorsak custom romu bilmiyor zaten. Bu telefona şimdi kim rom yapsın?
Apple versin desteğini istediği kadar 5 çıkınca 4S geri planda kaldı. Apple demek hava demek maalesef böyle bi ülkede yaşıyoruz. Apple'a karşı değilim ama yavaş yavaş eski popülaritesini kaybediyor.

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Apple de artık pc üretiyor.

aleranol

aleranol

Üye
Iphone 4'de OpenGL 2.0 grafik desteği var. Otomatik olarak oyunu açınca zaten CPU'dan GPU'ya geçiş hızı hızlı. Oyunun ortasında çık oyundan bişeyler yap gir. Bi 5 saniye takılma oluyor ondan sonra düzeliyor. Buda CPU'dan GPU'ya dönüş hızıyla ilgili. Örn: Subway Surfer'ın İphone versiyonunda çık gir oyuna 5 saniyeden az bir süre takılma oluyor yada tuşları kilitle aç. Ama Samsung'da bu yok. Tuşları kilitleyip açınca aynı hızda devam ediyor. Oyundan çık oyuna gir gayet hızlı ve çabuk giriyor. Pek fark olmasa'da İphone 3GS'de The Walking Dead hafif takılmalar yapıyor. Android versiyonu var mı bilmiyorum araştırmadım. Buda CPU'dan GPU'ya dönüş hızıyla alakalı... Aynı şey bilgisayarlarda da var. Bkz: PCI Latency Tool programını indirin ve açın Grafik kartınızı seçin değeri 64 yapın Takılan oyunlarda gözle görülür oranda takılmayı azaltıyor... :) Anlayabilirsiniz inşallah ne çok yazmışım :)

- - - Eklendi - - -

Bu kadar basit :)

Sorun şu ki biz multitask değil oyundan bahsediyorduk. Recent yapmman için benim nit2yi incelemen yeterli. Aynı anda 2 oyunu ve uygulamayi 1 veya 2 saniyede hemen açabiliyorum. Ancak hiçbir android bunu yapamıyor baska. Ace falan olayına gelirsek zaten alt segment telefon o. Nasıl destek bekleniyor? Bazıları s3mini ye rahat 2 yıl diyor ölümüne sallıyorlar . Samsungun desteği iyi değil. Iphone da iyi ancak zaten çok bir yenilik yok. Eee bence 2 si de eşit ancak Samsung daha yenilikçi.

- - - Eklendi - - -

Apple de artık pc üretiyor.

Apple kac yılından beri üretiyor Biliyormusun?

erhank98

erhank98

Üye
İphonenin adı varda ondan ace 2den daha pahalıdır ayfon deyince herkes çıldıriyo sanki dünyanın en iyi telefonu gibi. adamlar iphone 5 çıkarmış aynı taş aynı hamam note 2 ile ip4 deil ip5 bile kafa bulamaz
ace 2 ile anca iphone 1 kafa tutar...

The Patriot

The Patriot

Üye
Beyler ben Galaxy SII kullanıyordum Iphone 5 yurtdışı pasaport kayıtlı aldım, Galaxy SII den aldığım tadı alamadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt