PriZm
Üye
iphone hepsine tek geçer Android gerçekten güzel ama her telefona her güncelleme gelmiyor appleda ise 3gsde bile ios6 var
ya arkadaşlar herkesin kendi kullandığı telefonu met etmesi berbat birşey.
biraz tarafsız olun ve gerçek neyse onu yazın ace 2 iphone 4 ten nasıl iyi olabilir bunu hiçmi hiç anlamıyorum
bu arada aypona güncelleme geliyorda ne oluyor anlamış değilim ne yeni bir özellik geliyor ne görünüm değişiyor aypon aynı aypon
iphoneun ozelliği değilde ismi var, hava atmak için herkesde aypon ama tasarımı göze çok hoş geliyor.
göze hoş geldiği için değiştirmiyorlar herhalde sadece tasarımı için bile alasım geldi bir ara ama sonra dedim erhan manyak mısın oğlum sen
helal be karsesim tasarim demissinde cikardigi telefonlarin neredeyse hepsi ayni sekilde
mp4leri bile ipad lerse ayni
öyle internetten kiyasla.maBuna bi bakın derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşletim sistemlerine işlemci demeyi bırakın artıkgöze hoş geldiği için değiştirmiyorlar herhalde sadece tasarımı için bile alasım geldi bir ara ama sonra dedim erhan manyak mısın oğlum sen
- - - Eklendi - - -
öyle internetten kiyasla.ma
ios işlemci ile android işlemciyi bir tutup onların ramini felan kıyas.layamazsın çünki bomba.lama olur
işletim sistemli işlemci demek istemiştim
İşletim sistemlerine işlemci demeyi bırakın artık
işletim sistemli işlemci demek istemiştim
herkes kullandığı şeyi met ediyor dediğim gibiBence Samsung altını çizerekApple'ın amacı: İphone 2 ve 3'e destek kesildi. neden mi? Telefon modeli artınca eski cihazlara destek kesildi bknz. İphone 3, Iphone 4 çıktı 3'e destek kesildi. 5 çıkınca ise 3GS'e destek kesilecek. Samsung'da böyle birşey yok bugün Iphone 3G'den 3GS'e geçecektim. Tam alıcaktım ki aklıma geldi ve Samsung'a yöneldim. S2 aldım. Hem kalite hem performans olarak Samsung. Zaten Apple'daki oyunların çoğunu Samsung'daki telefonlar da çalıştırıyor. Hep Apple derdim ama artık Samsung diyorum...
Yok kullandığın şeyle ilgili değil. Ben 4 Telefon markası kullandım Nokia - Samsung - Motorola - Apple. Kullanmaktan en keyif aldığım ve hızlı Apple vardı ama 3G'ye kesilen destek mahvetti beniherkes kullandığı şeyi met ediyor dediğim gibi
Buna bi bakın derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İphonenin adı varda ondan ace 2den daha pahalıdır ayfon deyince herkes çıldıriyo sanki dünyanın en iyi telefonu gibi. adamlar iphone 5 çıkarmış aynı taş aynı hamam note 2 ile ip4 deil ip5 bile kafa bulamaz
Iphone 4'de OpenGL 2.0 grafik desteği var. Otomatik olarak oyunu açınca zaten CPU'dan GPU'ya geçiş hızı hızlı. Oyunun ortasında çık oyundan bişeyler yap gir. Bi 5 saniye takılma oluyor ondan sonra düzeliyor. Buda CPU'dan GPU'ya dönüş hızıyla ilgili. Örn: Subway Surfer'ın İphone versiyonunda çık gir oyuna 5 saniyeden az bir süre takılma oluyor yada tuşları kilitle aç. Ama Samsung'da bu yok. Tuşları kilitleyip açınca aynı hızda devam ediyor. Oyundan çık oyuna gir gayet hızlı ve çabuk giriyor. Pek fark olmasa'da İphone 3GS'de The Walking Dead hafif takılmalar yapıyor. Android versiyonu var mı bilmiyorum araştırmadım. Buda CPU'dan GPU'ya dönüş hızıyla alakalı... Aynı şey bilgisayarlarda da var. Bkz: PCI Latency Tool programını indirin ve açın Grafik kartınızı seçin değeri 64 yapın Takılan oyunlarda gözle görülür oranda takılmayı azaltıyor...
Oyunlarda ben gayet net görüyorum farkı. Tamam daha iyi ancak 2 çekirdekli hiçbir alet ip4 ve üzeri ile kapışamaz. Ayrıca her oyun ip da Neredeyse 59-60 fps iken bense 55-60 fps
Bu kadar basitYaşastaryum
Bence Samsung altını çizerekApple'ın amacı: İphone 2 ve 3'e destek kesildi. neden mi? Telefon modeli artınca eski cihazlara destek kesildi bknz. İphone 3, Iphone 4 çıktı 3'e destek kesildi. 5 çıkınca ise 3GS'e destek kesilecek. Samsung'da böyle birşey yok bugün Iphone 3G'den 3GS'e geçecektim. Tam alıcaktım ki aklıma geldi ve Samsung'a yöneldim. S2 aldım. Hem kalite hem performans olarak Samsung. Zaten Apple'daki oyunların çoğunu Samsung'daki telefonlar da çalıştırıyor. Hep Apple derdim ama artık Samsung diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?