apple logosunda kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackertr

Üye
    Konu Sahibi
apple logosunda kaldım
merhab ar birkaç gün önce vodafone kampanyasıyla iphone 3gs aldım. jb görevli n seri num sına bakarak en eski üretimi nasıl anlayacağını ve buna göre bir vermesini rica ettim. anladım elimde 4.3.2 falan var ama garanti olsun sana 4.1 vericem diğer magazadan getirttip (eşim bi saat falan beklemiş diğer mağazadan telefon gelmesini) dedi eşim telefonu getirdi turkcell i açıcam diyip ordan birinin kartı takıp bilgisayara bağlamış birşeyler yapmış artık her ne yapmışsa. açtım telefonu baktım 4.3.4 orda bir güzel saydırdım o görevli arkadaşa.

biraz araştırdım rahat duramadım tethered jb yaptım. ara ara telefon kendiliğinden açılıp boot ekranında kalıyodu bilgisayara bağlayıp tethered boot yaptırıyodum. bir sürü şey yükledim en son bir download manager kurdum sözüm ona çizgi roman indirip okuycaktım indir bilgisayara at iphone a yok illa telefondan incek. her neyse iphone da çizgi romanı indiriyodu tam indirme bitti telefon dondu. redsnow la boot ettirdim ananas logosunda kalıyordu. bir kaç kez denedim değişen birşey olmadı bari restore ediyim dedim 4.3.4 le restore yaptım herşey normal gidiyor itunes açılıyor yeni telefon diye tanımlıyorum senkronizasyon yapıyor ama telefon apple logosunda kalıyor arada bir bu dönen yükleme zımbırtısı çıkıyor kayboluyor bir süre sonra tekrar başlıyor yine kayboluyor... bu sefer 4.3.5 e güncelledim telefonu değişen birşey yok yine aynı. 4.3.5 için jb yapıyorum yine aynı. itunes ı kaldırdım kurdum firmware i sildim tekrar indirdim tekrar güncelledim...vs herşeyi yaptım. recovery modda mı kaldı dedim gerçi ne itunes ne de tinyumbrella...vs recovery modda kaldığına dair bir belirti göstermiyodu ben yine de tinyumbrellayla irecovery ile fix et dedim yok değişen birşey yok.

yardımlarınızı rica ediyorum....

not1:
eşim vodafone görevlisi telefonu vermeden önce orda çalışan birinden simcard alıp bilgisayara bağlayıp birşeyler yaptığını söylemiş hatta eşime de turkcell le kullanabilmesi için ayarladım eşiniz uğraşmasın demiş bunla ilgili birşey olabilir mi ben restore ettikten sonra onun yaptığı şeyi bozduğum için böyle bir problem yaşamış olabilir m m.
not2:
diğer konu genelde forumlarda sbsettings den bahsediyor restore dan sonra telefonda bu sbsettings denen nanenin kalmasına imkan var mı

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bence yeniden bir fw indir ve onu shift restore ile yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt