Apple iPhone 7 Plus’ın özel bir versiyonu çift arka kamera ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone 7 Plus’ın özel bir versiyonu çift arka kamera ile gelebilir
Apple’ın yeni duyuracağı akıllı telefonlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor…


Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden olan Apple, ilk iPhone modelini 2007 senesinde sunmuş ve her sene de yeni modellerle pazarda karşımıza gelmeye devam etmişti. Firma son olarak geçtiğimiz sene Eylül ayında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini sunmuştu.




Bu ay içerisinde yeni bir etkinlik ile karşımıza gelmeyi planlayan Apple, geçtiğimiz günlerde 21 Mart tarihi için etkinlik duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu etkinlikte de iddialara göre Apple’ın yeni 4″ ekrana sahip olan iPhone SE akıllı telefon modeli gün yüzüne çıkacak.

Diğer taraftan yine Eylül ayında firmanın geleneksel iPhone tanıtım etkinliğini de düzenlemesi beklenirken. Bu sefer iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile iki yeni akıllı telefon gün yüzüne çıkacak.

Geçtiğimiz Ocak ayında hatırlanacağı üzere Apple üzerine analistleri ile tanınan Ming-Chi Kuo tarafından bir iddia gelmişti. Buna göre Apple iPhone 7 Plus’ın özel bir versiyonunun çift arka kamera tasarımı ile geleceği Ming-Chi Kuo tarafından ifade edilmişti.



Ming-Chi Kuo, her iki kameranın da 12MP çözünürlük sunacağını, ancak bir tanesinin diğerine göre daha geniş açılı lens ile geleceğini kaydediyor. Bu kamera modüllerinden bir tanesi OiS desteği içerirken, diğeri de 2-3x optik zum ile gelebilir.

Bugün Tayvan üzeriden çift kamera modül görseli geldi ve bu kameranın iPhone 7 Plus özel versiyonda yer alacağı söylentileri de ortada dolaşmakta. Ancak henüz kesin bilgilerin ise bulunmadığını da belirtelim.

Apple iPhone 7 Plus’ın özel bir versiyonu çift arka kamera ile gelebilir - MaxiCep
 


SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
iyice batırıyorlar işi gereksiz bir iş gibi geldi bana
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt