Invoke Üye Zaten atınca plastik kırılacak değildi ya, ekranları da çalışmaya devam etti demek ki iyiymiş, plastik olmayan 5S'in daha çok darbe alması normal, bence.
Zaten atınca plastik kırılacak değildi ya, ekranları da çalışmaya devam etti demek ki iyiymiş, plastik olmayan 5S'in daha çok darbe alması normal, bence.
The Shadow Üye qhost37' Alıntı: Bidaha kimse dandik plastik filan diyemez herhalde samsunga şu video dan sonra. Bu arada Genişletmek için tıkla ... tek bir telefonla plastik kral isminden kurtulamaz samsung ama daha sağlam maddelere bir geçiş olabilir belki
qhost37' Alıntı: Bidaha kimse dandik plastik filan diyemez herhalde samsunga şu video dan sonra. Bu arada Genişletmek için tıkla ... tek bir telefonla plastik kral isminden kurtulamaz samsung ama daha sağlam maddelere bir geçiş olabilir belki
Invoke Üye TheLastWarrior' Alıntı: Niye sony testleri yok bea bikerede htc sony veya lg sony yapmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Z1'in drop testi vardı. Z'nin de var=P xperia active var girişiyorlar hammer test
TheLastWarrior' Alıntı: Niye sony testleri yok bea bikerede htc sony veya lg sony yapmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Z1'in drop testi vardı. Z'nin de var=P xperia active var girişiyorlar hammer test
.caner. Üye TheLastWarrior' Alıntı: Niye sony testleri yok bea bikerede htc sony veya lg sony yapsınlar Genişletmek için tıkla ... Onların testini ben yapıcam
TheLastWarrior' Alıntı: Niye sony testleri yok bea bikerede htc sony veya lg sony yapsınlar Genişletmek için tıkla ... Onların testini ben yapıcam
big.LITTLE Üye The Shadow' Alıntı: tek bir telefonla plastik kral isminden kurtulamaz samsung ama daha sağlam maddelere bir geçiş olabilir belki Genişletmek için tıkla ... O sert zemine 3 kere düşünce ezilme dışında bir problemi olmuyorsa plastik de olsa dayanıklı cihazlarla gelecektir bundan sonra.
The Shadow' Alıntı: tek bir telefonla plastik kral isminden kurtulamaz samsung ama daha sağlam maddelere bir geçiş olabilir belki Genişletmek için tıkla ... O sert zemine 3 kere düşünce ezilme dışında bir problemi olmuyorsa plastik de olsa dayanıklı cihazlarla gelecektir bundan sonra.
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Onların testini ben yapıcam Genişletmek için tıkla ... yeter yaw yerlere yatırdın
TheLastWarrior Üye .caner.' Alıntı: Onların testini ben yapıcam Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz
big.LITTLE Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kaliteli plastik mi diyorsun? Genişletmek için tıkla ... .caner.' Alıntı: Onların testini ben yapıcam Genişletmek için tıkla ... Tamam arıyorum Gizmo slip i hemen işe alsınlar seni.simdi kurban tatiline çıktılar haftaya pazartesi iş başı yaparsın.
-qarapapaq-' Alıntı: Kaliteli plastik mi diyorsun? Genişletmek için tıkla ... .caner.' Alıntı: Onların testini ben yapıcam Genişletmek için tıkla ... Tamam arıyorum Gizmo slip i hemen işe alsınlar seni.simdi kurban tatiline çıktılar haftaya pazartesi iş başı yaparsın.
.caner. Üye qhost37' Alıntı: Tamam arıyorum Gizmo slip i hemen işe alsınlar seni.simdi kurban tatiline çıktılar haftaya pazartesi iş başı yaparsın. Genişletmek için tıkla ... Ben ciddiyim Kaç tane drop test elemanı gordu isem tipsizin teki ben en yakisiklilariyim beni kesin alirlar bak resmime
qhost37' Alıntı: Tamam arıyorum Gizmo slip i hemen işe alsınlar seni.simdi kurban tatiline çıktılar haftaya pazartesi iş başı yaparsın. Genişletmek için tıkla ... Ben ciddiyim Kaç tane drop test elemanı gordu isem tipsizin teki ben en yakisiklilariyim beni kesin alirlar bak resmime
big.LITTLE Üye .caner.' Alıntı: Ben ciddiyim Kaç tane drop test elemanı gordu isem tipsizin teki ben en yakisiklilariyim beni kesin alirlar bak resmime Genişletmek için tıkla ... Sebepsizce güldüm. Ama inşallah silmezler mesajları.
.caner.' Alıntı: Ben ciddiyim Kaç tane drop test elemanı gordu isem tipsizin teki ben en yakisiklilariyim beni kesin alirlar bak resmime Genişletmek için tıkla ... Sebepsizce güldüm. Ama inşallah silmezler mesajları.
big.LITTLE Üye u_cosar' Alıntı: gitti güzelim telefonlar millet almak için uğraşır bunlar kırmak için Genişletmek için tıkla ... Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın?
u_cosar' Alıntı: gitti güzelim telefonlar millet almak için uğraşır bunlar kırmak için Genişletmek için tıkla ... Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın?
.caner. Üye qhost37' Alıntı: Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın? Genişletmek için tıkla ... Benim yaptığımı yapar tabiki
qhost37' Alıntı: Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın? Genişletmek için tıkla ... Benim yaptığımı yapar tabiki
BelaMonte Üye note 3 çok hafif birde dışı bez ile kaplı sanki. bu sayede ekranının üzerine düşmedikçe kırılması imkansız gibi
note 3 çok hafif birde dışı bez ile kaplı sanki. bu sayede ekranının üzerine düşmedikçe kırılması imkansız gibi
Türe Üye TheLastWarrior' Alıntı: Biz telefon bulamıyoruz adamlar o biçim telefonları yerden yere vuruyorlar bunları gördükçe valla üzülüyorm Genişletmek için tıkla ... Çoğu kendi almıyor. Firma gönderiyor inceleyin diye.
TheLastWarrior' Alıntı: Biz telefon bulamıyoruz adamlar o biçim telefonları yerden yere vuruyorlar bunları gördükçe valla üzülüyorm Genişletmek için tıkla ... Çoğu kendi almıyor. Firma gönderiyor inceleyin diye.
Türe Üye sasasa741' Alıntı: note 3 çok hafif birde dışı bez ile kaplı sanki. bu sayede ekranının üzerine düşmedikçe kırılması imkansız gibi Genişletmek için tıkla ... Note 3 ; 168 gr. iPhone 5S ; 112 gr. Note 3 ; 5.7 inç. iPhone 5S ; 4.0 inç. Yani normql koşullarda Note ' un kırılması gerekir. Çünkü ekran üstünde daha fazla basınç oluşur.
sasasa741' Alıntı: note 3 çok hafif birde dışı bez ile kaplı sanki. bu sayede ekranının üzerine düşmedikçe kırılması imkansız gibi Genişletmek için tıkla ... Note 3 ; 168 gr. iPhone 5S ; 112 gr. Note 3 ; 5.7 inç. iPhone 5S ; 4.0 inç. Yani normql koşullarda Note ' un kırılması gerekir. Çünkü ekran üstünde daha fazla basınç oluşur.
BelaMonte Üye Türe' Alıntı: Note 3 ; 168 gr. iPhone 5S ; 112 gr. Note 3 ; 5.7 inç. iPhone 5S ; 4.0 inç. Yani normql koşullarda Note ' un kırılması gerekir. Çünkü ekran üstünde daha fazla basınç oluşur. Genişletmek için tıkla ... ovv iyimiş dediğim gibi, ı phone full cam kırılır tabi
Türe' Alıntı: Note 3 ; 168 gr. iPhone 5S ; 112 gr. Note 3 ; 5.7 inç. iPhone 5S ; 4.0 inç. Yani normql koşullarda Note ' un kırılması gerekir. Çünkü ekran üstünde daha fazla basınç oluşur. Genişletmek için tıkla ... ovv iyimiş dediğim gibi, ı phone full cam kırılır tabi
u_cosar Üye qhost37' Alıntı: Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın? Genişletmek için tıkla ... göndersinler test ederiz....
qhost37' Alıntı: Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın? Genişletmek için tıkla ... göndersinler test ederiz....